Редакция на обява Добави обява

Навигационна система със 7” CCPilot Дисплей и GPS Антена

Обявата е посетена: 95 пъти
Дата на публикуване: 05.11.2020г.
по договаряне
№ 7879
Контакти / Изпрати запитване
  • Употреба: нов,
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Кажете, че се обаждате от Агросалон.БГ

Навигационна система за автоматизацията на процесите в стопанството със 7” CCPilot Дисплей и GPS Антена с точен сигнал до 15 см (предлагаме и опция за РТК антена с точност до 2 см).
 
Многофункционален, четим на слънчева светлина 7“  инчов дисплей за земеделски превозни средства заместващ  напълно отделните дисплеи и различните подсистеми в кабината.

Наблюдава се цялата нужна информация, в безпроблемен дизайн, персонализиран за конкретната машина.
 
Екранът е разделен на четири части, като това позволява визуализацията на повече измервателни и навигационни инструменти.
Разполага с най – модерните , внедрени технологии за комуникация в реално време с машината, изпращане на рапорти, наблюдение, задаване на задачи, настройване на променливи норми на торене и пръскане и др.
Функционалности
Модулът  ISOBUS потребителски интерфейс за машината, визуализиращ данни от машината и позволяващ на потребителя да контролира машината от дисплея. Основната функция на ISOBUS е да регистрира данни и да задава стойности за предварително дефинирана работа върху машината и се използва за управление на земеделски ресурси.
Предимства
Прецизно автоматично управление на машината и инвентара. Регистрира данни и задава стойности за предварително дефинирана работа върху машината при  управление на земеделските ресурси.
Позволява Ви да имате общо и мощно решение за цялото ви продуктово портфолио, което предполага намаляване на разходите, благодарение на многократното му използване и  лесна поддръжка.
CCPilot ви предлага висока полза и лесна за използване система.
Операторите се възползват от наличието на един интегриран HMI за ефективно наблюдение и взаимодействие с оборудването.  Наблюдават цялата нужна информация  чрез достъпен дизайн, персонализиран за конкретната машина и интерфейс.
Използвайки мощните и модерни функции на потребителския интерфейс, вие постигате същия външен вид, какъвто откривате в съвременните интелигентни устройства и таблети, но приложен в индустриалната област.
Обадете се на търговеца за повече информация и кажете, че разглеждате обявата в АгроСалон.БГ!
За контакти

Agro Gigant

Изпрати запитване за тази обява
* Всички полета са задължителни

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG