Редакция на обява Добави обява

Навигационна система със секционен контрол, 7” CCPilot Дисплей, РТК антена

Обявата е посетена: 65 пъти
Дата на публикуване: 05.11.2020г.
по договаряне
№ 7880
Контакти / Изпрати запитване
  • Употреба: нов,
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Кажете, че се обаждате от Агросалон.БГ

7” Навигационна система със секционен контрол и РТК антена
 
7” CCPilot  Дисплей със секционен контрол
 
Многофункционален, четим на слънчева светлина 7“  инчов дисплей за земеделски превозни средства заместващ  напълно отделните дисплеи и различните подсистеми в кабината. Прецизно автоматично управление на машината и инвентара. Регистрира данни и задава стойности за предварително дефинирана работа върху машината при  управление на земеделските ресурси.
 
Екранът е разделен на четири части, като това позволява визуализацията на повече измервателни и навигационни инструменти.Разполага с най – модерните , внедрени технологии за комуникация в реално време с машината, изпращане на рапорти, наблюдение, задаване на задачи, настройване на променливи норми на торене и пръскане и др.

Позволява Ви да имате общо и мощно решение за цялото ви продуктово портфолио, което предполага намаляване на разходите, благодарение на многократното му използване и  лесна поддръжка.
Операторите се възползват от наличието на един интегриран HMI за ефективно наблюдение и взаимодействие с оборудването.  Наблюдават цялата нужна информация  чрез достъпен дизайн, персонализиран за конкретната машина и интерфейс.
РТК антена- осигурява прецизност в земеделието с точност до 2 см.
ISOBUS- Модулът  ISOBUS е потребителски интерфейс за машината, визуализиращ данни от машината и позволяващ на потребителя да контролира машината от дисплея. Основната функция на ISOBUS е да регистрира данни и да задава стойности за предварително дефинирана работа върху машината и се използва за управление на земеделски ресурси.
Обадете се на търговеца за повече информация и кажете, че разглеждате обявата в АгроСалон.БГ!
За контакти

Agro Gigant

Изпрати запитване за тази обява
* Всички полета са задължителни

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG