Редакция на обява Добави обява

Големите конкуренти Claas и John Deere се свързаха чрез новата DataConnect на 365FarmNet (ВИДЕО)

09.11.2020 г.
2431
Облачно базираната онлайн система DataConnect, която позволява обмен на данни между машините между CLAAS, 365FarmNet и John Deere, вече е на разположение в търговската мрежа на Claas, като скоро ще последват и други партньори.

DataConnect дава възможност за обмен на важни данни за машините между различни платформи, за да позволи на потребителите да видят цялата си информация за агропарка от смесени марки в рамките на избраната от тях платформа за данни. Преди това преглеждането на такава информация изискваше дублиране на усилия чрез използване на съответните, но отделни платформи или уеб портали на всеки различен производител.

Структурата на това ново решение за директнов свързване облак към облак позволява безпроблемен и автоматизиран поток от данни, без никакви усилия, изисквани от клиента.

Обменът на данни в реално време позволява пълен преглед на живо на целия машинен агропарк. Освен това DataConnect работи без допълнителни хардуерни и софтуерни компоненти и осигурява сигурна обработка на данни.

С този нов подход клиентите могат да разгледат пет различни набора от данни за машините за своя автопарк:
  • текущо местоположение на машината
  • историческо местоположение на машината
  • ниво на резервоара за гориво
  • състояние на машината в полето
  • скорост на машината

Клиентите могат да решат коя цифрова платформа на компанията предпочитат да използват, за да покажат всички данни. Веднага след като се свържат, машините на други производители се появяват автоматично. Машините се показват или с икони в комбинацията от цветове на съответната марка, или се виждат в информационния панел на иконата. Допълнителни партньори и функции ще последват до по-късна дата.


 

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG