Редакция на обява Добави обява

Horsch Avatar - сеялката за земеделци практикуващи No-Till и Low-Till сеитба

19.11.2019 г.
69750
Немският премиум производител на селскостопанска техника - HORSCH, показа по време на изложението Агритехника 2019, което се проведе в Хановер, Германия, обновена версия на серията сеялки HORSCH AVATAR. Брандът е представен в България от Агротрон-М Търговище, компания добре позната сред професионалистите в земеделието.

Ново и изключително важно решение за земеделците практикуващи No-Till и Low-Till земеделие, което ще намерят при сеялките Horsch Avatar е добавянето на допълнителен трети бункер към сеялката, който включва семена за междинна култура.

По този начин бункерът на сеялката съчетава:
  • сектор за семена (60%)
  • сектор за междинна култура (10%)
  • сектор за торове (30%).

Показаният по време на международното изложение модел от серията AVATAR бе 4.16 SD, който се агрегатира към трактори с мощност 140 к.с. Серията Avatar включва модели от 3.10 до 12 метра работна ширина, за трактори с мощност от 125 до 300 к.с.

Сериозно предимство при по-големите модели, предназначени за интензивно зърнопшроизводство е, че тази серия сеялки се агрегатират към трактора двуточково, което позволява безпроблемното им прикачване към големи трактори, вкл. модели на John Deere и Buhler Versatile, които са с двуточкова навесна система.

В областта на прецизното земеделие, новата серия сеялки Horsch Avatar са оборудвани с компютърна и GPS система от японския лидер Topcon.Повече информация за сеялките Horsch можете да получите от официалния дилър за България:
Агротрон-М , както и на тел.: 0887 891 943 ; 0892 494 242; e-mail:  sales@agrotron.bg 


ОЧАКВАЙТЕ ВИДЕО ОТ УЧАСТИЕТО НА HORSCH ПО ВРЕМЕ НА АГРИТЕХНИКА 2019

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG