Редакция на обява Добави обява

Horsch организира дигитален семинар HORSCH Live - от 30 ноември до 2 декември

23.11.2021 г.
2349
Немският производител на агротехника - Horsch организира дигитален семинар HORSCH Live, който ще се проведе от 30 ноември до 2 декември 2021.

Програмата на семинара включва експертни речи, панелни дискусии и машинни презентации. В дигиталния семинар ще участват различни лектори от разнообразни селскостопански сектори. Те ще обсъждат и информират за последните тенденции, актуални теми и технически иновации в сферата на развитието на устойчиво земеделие.

Във вторник, 30 ноември, и четвъртък, 2 декември, дигиталния семинар ще предаваме стрийминг на немски език, а в сряда, 1 декември на немски, английски, френски и руски език.

Как да участвате?
Директно през уебсайта на Horsch в деня на събитието, безплатно и без регистрация.
Видео излъчванията ще бъдат достъпни във Facebook и YouTube каналите на Horsch. За Facebook е необходима регистрация, в YouTube трябва да се регистрирате само ако искате да участвате в чата на живо.

© 2021 Агросалон.БГ

Свързани статии

Видео ревю
Сеялката Horsch Avatar SD/SW - иновативна, здрава, прецизна (ВИДЕО)
Немсият премиум бранд Horsch затвърждава пазарните си позиции на един от световните лидери в производството на сеялки и почвообработваща техника. Компанията постоянно внедрява технологични иновации, като следва най-новите тенденции в агритехническата индустрия.
19.11.2018 г.
12941
Horsch получи награда Машина на годината 2020 и показа ТОП иновации (ВИДЕО РЕВЮ)
По време на международното изложение за селскостопанска техника - Агритехника 2019, немската компания HORSCH показа цялостни решения в сферата на модерното земеделие - иновации в почвообработката, сеитбата и растителната защита.
25.11.2019 г.
4845
Horsch пусна нова серия механични сеялки с електронно дозиране - Versa KR
Новата серия механични сеялки за слята повърхност - Horsch Versa KR са оборудвани със система за електрическото дозиране на семената. Дозиращата система SmartClip предоставя изключителна гъвкавост по отношение на междуредията
26.10.2021 г.
2408
Horsch Avatar - вече с бункер за междинна култура. Прецизното решение за No-Till земеделие
Ново и изключително важно решение за земеделците практикуващи No-Till и Low-Till земеделие, което ще намерят при сеялките Horsch Avatar е добавянето на допълнителен трети бункер към сеялката, който включва семена за междинна култура.
19.11.2019 г.
2882
Horsch представи новата сеялка AVATAR с работна ширина 18 метра
Horsch представи новата сеялка AVATAR с работна ширина 18 метра. HORSCH разширява продуктовата си гама с линията Avatar M. Тази линия се основава на нова концепция за централна рама на бункерите за семена за създаване на нови опции
09.08.2021 г.
2266
Видео ревю
Новите пръскачки HORSCH за сезон 2020 (ВИДЕО РЕВЮ)
По време на световното изложение за селскостопанска техника - Агритехника 2019, което се проведе в Германия, HORSCH показа поредица от иновации при пръскащата техника.
09.12.2019 г.
2164
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG