Редакция на обява Добави обява

Horsch представи новата сеялка AVATAR с работна ширина 18 метра

09.08.2021 г.
2298
Horsch представи новата сеялка AVATAR с работна ширина 18 метра. HORSCH разширява продуктовата си гама с линията Avatar M. Тази линия се основава на нова концепция за централна рама на бункерите за семена за създаване на нови опции, например по отношение на преградите на бункера и системите на бункера. Като начало той ще се предлага с работна ширина 18 метра.

Новата сеялка HORSCH Avatar 18 M е оборудван с тройна система с три отделни камери (за семена, за тор и за покривни култури) , като по този начин предлага значително по - голям капацитет на бункера от други машини, които вече съществуват на пазара.

Преградата на трите бункера 2000 литра, 5300 литра и 5300 литра позволява да се дозира до три компонента поотделно и прецизно.

Поради опционалната система за претегляне водачът може да види от трактора колко тегло семена и тор е налично в бункера. Това е друг фактор за ефективност в допълнение към стандартното изчисление на остатъчното количество.

Големите гуми на шасито намаляват до минимум натиска върху почвата и по този начин позволяват да се работи по особено икономичен на почвата начин, дори ако бункерът е пълен или почвата е мокра. Добре доказаните сеялки с един диск могат да бъдат адаптирани индивидуално към различни условия и да гарантират прецизно поставяне на семената за оптимално поникване.

Допълнителни опции за оборудване, като например системата LED фарове WorkLight Pro позволява сеитба през нощта. Това е особено изгодно за големи ферми, тъй като с тази опция операторите могат ясно да виждат сеялката, дори ако е тъмно. Освен това за Avatar 18 M се предлагат бутащи колела за боклук като опция за отстраняване на органични остатъци от хоризонта на семената. 

© 2021 Агросалон БГ

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG