Редакция на обява Добави обява

Horsch представи новата сеялка AVATAR с работна ширина 18 метра

09.08.2021 г.
1127
Horsch представи новата сеялка AVATAR с работна ширина 18 метра. HORSCH разширява продуктовата си гама с линията Avatar M. Тази линия се основава на нова концепция за централна рама на бункерите за семена за създаване на нови опции, например по отношение на преградите на бункера и системите на бункера. Като начало той ще се предлага с работна ширина 18 метра.

Новата сеялка HORSCH Avatar 18 M е оборудван с тройна система с три отделни камери (за семена, за тор и за покривни култури) , като по този начин предлага значително по - голям капацитет на бункера от други машини, които вече съществуват на пазара.

Преградата на трите бункера 2000 литра, 5300 литра и 5300 литра позволява да се дозира до три компонента поотделно и прецизно.

Поради опционалната система за претегляне водачът може да види от трактора колко тегло семена и тор е налично в бункера. Това е друг фактор за ефективност в допълнение към стандартното изчисление на остатъчното количество.

Големите гуми на шасито намаляват до минимум натиска върху почвата и по този начин позволяват да се работи по особено икономичен на почвата начин, дори ако бункерът е пълен или почвата е мокра. Добре доказаните сеялки с един диск могат да бъдат адаптирани индивидуално към различни условия и да гарантират прецизно поставяне на семената за оптимално поникване.

Допълнителни опции за оборудване, като например системата LED фарове WorkLight Pro позволява сеитба през нощта. Това е особено изгодно за големи ферми, тъй като с тази опция операторите могат ясно да виждат сеялката, дори ако е тъмно. Освен това за Avatar 18 M се предлагат бутащи колела за боклук като опция за отстраняване на органични остатъци от хоризонта на семената. 

© 2021 Агросалон БГ

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
към всички новини
към всички новини
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG