Редакция на обява Добави обява
ПОКАНА: Специални дни с промоции за трактори и земеделска техника - 20 - 24 Февруари в базата на Скайтрак

Horsch пусна нова серия механични сеялки с електронно дозиране - Versa KR

26.10.2021 г.
2471
Производителят на земеделска техника Horsch, който е добре познат в Европа със своите премиум решения в областта на почвообработката, сеитбата и растителната защита, направи преди дни премиера на механична сеялка, с което дава заявка да вземе част от пазарния дял за масови механични сеялки, където брандове като Mashchio Gaspardo, Unia, Farmet, Fiona, IrTem и др. към момента преобладават.

Новата серия механични сеялки за слята повърхност - Horsch Versa KR са оборудвани със система за електрическото дозиране на семената. Дозиращата система SmartClip предоставя изключителна гъвкавост по отношение на междуредията. Благодарение на индивидуалното свързване на дозиращите устройства, те могат да се сменят поотделно и без инструменти.

По този начин могат да се регулират различни разстояния между редовете на базата на 12,5 и 15 cm и дозирането може да се регулира със спирателен клапан между дистанционното колело и гърбичното колело в зависимост от семената, които зърнопроизводителят използва.

Капацитетът на бункера за семена при Horsch Versa KR е 900 литра. Може да се разшири на 2 степени до общ капацитет от 1500 литра.

Електронната система за дозиране на семената комуникира по стандарт ISOBUS. Концепцията за управление е оптимизирана за сензорни терминали и позволява индивидуално, персонализирано регулиране на опциите на дисплея. Двудисковият ботуш DuoDisc, който е специално проектиран за серията сеялки Versa, е оборудван с добре доказани компоненти на семенните ботуши TurboDisc и гарантира точно и равномерно поставяне на семената.

За Horsch Versa 3 KR се предлагат две различни версии на уплътнителя: зъбен уплътнителен валяк и валяк с пръстен с трапец. Последният се предлага в два различни размера. С диаметър от 50 см, той е идеален за тежки почви с висока ефективност и точна консолидация. По-големият уплътнител с трапецовидни пръстени с диаметър 60 см е идеален за смяна на почви от леки към тежки, които предявяват високи изисквания към товароносимостта. Така клиентът постига перфектна бразда за семената дори и при най-трудни условия.

Като опция Horsch Versa 3 KR може да бъде оборудвана със система за осветление WorkLight Pro, която гарантира оптимално осветяване на измервателните уреди и машината дори при работа на тъмно. Системата може удобно да се управлява от стандартния терминал в трактора.

© 2021 Агросалон.БГ


Свързани статии

Horsch получи награда Машина на годината 2020 и показа ТОП иновации (ВИДЕО РЕВЮ)
По време на международното изложение за селскостопанска техника - Агритехника 2019, немската компания HORSCH показа цялостни решения в сферата на модерното земеделие - иновации в почвообработката, сеитбата и растителната защита.
25.11.2019 г.
4916
Horsch Avatar - вече с бункер за междинна култура. Прецизното решение за No-Till земеделие
Ново и изключително важно решение за земеделците практикуващи No-Till и Low-Till земеделие, което ще намерят при сеялките Horsch Avatar е добавянето на допълнителен трети бункер към сеялката, който включва семена за междинна култура.
19.11.2019 г.
2916
Видео ревю
Сеялката Horsch Avatar SD/SW - иновативна, здрава, прецизна (ВИДЕО)
Немсият премиум бранд Horsch затвърждава пазарните си позиции на един от световните лидери в производството на сеялки и почвообработваща техника. Компанията постоянно внедрява технологични иновации, като следва най-новите тенденции в агритехническата индустрия.
19.11.2018 г.
13048
Horsch представи новата сеялка AVATAR с работна ширина 18 метра
Horsch представи новата сеялка AVATAR с работна ширина 18 метра. HORSCH разширява продуктовата си гама с линията Avatar M. Тази линия се основава на нова концепция за централна рама на бункерите за семена за създаване на нови опции
09.08.2021 г.
2308
Агритехника 2019: Horsch показа нови топ-технологии при пръскачките (ВИДЕО)
По време на световното изложение за селскостопанска техника - Агритехника 2019, което се проведе в Германия, HORSCH показа поредица от иновации при пръскащата техника.
11.12.2019 г.
2998
Видео ревю
Новите пръскачки HORSCH за сезон 2020 (ВИДЕО РЕВЮ)
По време на световното изложение за селскостопанска техника - Агритехника 2019, което се проведе в Германия, HORSCH показа поредица от иновации при пръскащата техника.
09.12.2019 г.
2171
Видео ревю
Всички нови модели сеялки и инвентар HORSCH за сезон 2020 (ВИДЕО РЕВЮ)
Видео ревю от разположеният на близо 2 декара щанд на немският производител на земеделска техника - Horsch
29.11.2019 г.
2630
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG