Редакция на обява Добави обява

Horsch ще представи редица нови модели и иновации на Агритехника 2023

16.10.2023 г.
369
Независимо дали сте земеделец, дилър или просто сте ентусиаст по темата, презентациите на HORSCH по време на Agritechnica 2023 са задължителни за разглеждане.

Една от новостите, която Horsch ще представи е новото поколение терминали FUTURESTAR eosT10 със сензорен 10-инчов цветен дисплей с висока разделителна способност и съвместимост с ISOBUS съгласно стандарт 11783.  Удобен за практиката потребителски интерфейс - оптимално адаптиран към всички условия на осветеност чрез дневен и нощен режим. Новият терминал позволява преглеждане в няколко приложения паралелно (напр. UT, изглед на карта, текуща задача), като използвате уиджети или портретен формат с две приложения едно върху друго. Друго предимство е лесното предаване на карти на приложения директно от компютъра благодарение на интегрирания WiFi интерфейс. Налице е и SectionControl за до 120 секции в стандартната версия.По време на Агритехника 2023 , Horsch ще покаже и новия култиватор Fortis 9 AS с работна дълбочина до 30 см. и системата TerraGrip. Друг акцент ще бъде и големият култиватор за интензивни обработки - HORSCH Cruiser XL, който има впечатляващите 180 кг. налягане на всеки работен орган. 

Посетителите на Агритехника 2023 ще могат да се запознаят и с новите сеялки Avatar 8.25 - 12.25 SD, с работна ширина от 8 до 12 метра, при които за моделите през 2024 ще е налице опционален селективен маркуч за Avatar 12.25 SD и 12.40 SD. В допълнение към Avatar 12.25 SDще има вариант за 50 cm разстояние между редовете. Системата AutoForce (известна от серията Maestro) ще е налице през 2024 като допълнителна опция за оборудване към сеялките Avatar.

По време на Агритехника 2023, Horsch ще представи и подобрения в сеялката Pronto 7 DC, която има нова работна ширина от 7.20 метра, нова олекотена рама, която ще позволи агрегатиране към трактори с по-малка мощност, както и новия изсяващ ботуш ParaDisc за тежки и каменисти почви.

На щанда на Horsch ще бъдат показани и най-новите модели самоходни и прикачни пръскачки. 

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG