Редакция на обява Добави обява

Иновационна 4-точкова навесна система за трактор навлиза на пазара за агротехника. Кой ще я продава в България?

10.02.2022 г.
2602
Близо 100 години след като Harry Ferguson патентова своята революционна 3-точкова навесна система, то преди дни стана ясно, че вече е измислена иновационна 4-точкова навесна система за трактор, която спечели награда от DLG - Агритехника 2022 (дигиталното издание). 4-точковата теглителна система от RAU SERTA Hydraulik GmbH е съвместна разработка с VENSYS Group и HydrokiT.

4-точковата теглителна система е проектирана да създаде интерфейс между трактора и машината като позволява странично движение на инструмента, например сеялка или редов култиватор, чрез просто, ефективно и рентабилно хидравлично решение.

Системите са лесни за монтиране, лесни за управление и не изискват усилие върху долните рамена на подемника на трактора. Интерфейсният комплект тежи само 35 кг. Съвместима е с GPS, 3D камера или ръчно шофиране.

4-точковата навесна система предлага висока точност и пасва на всички трактори. Съвместна разработка с Vensys group и Hydrokit/Rau Serta вече е преминала етапите на валидиране и е готова за официално пускане на пазара.

Предстои да разберем коя българска компания първа ще се договори за представителство на тази иновационна 4 точкова навесна система.

 
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG