Редакция на обява Добави обява

Iseki TLE 4490 - японски трактор с кабина на достъпна за всеки цена

21.08.2019 г.
5524
Тази седмица в България влезе първия модел от новата серия японски трактори ISEKI - TLE 4490 с кабина.

Тракторът е най-доброто решение на пазара у нас в съотношение цена - мощност. За разлика от различни брандове корейски, китайски, полски, чешки и турски трактори в ниския ценови сегмент, то тук е налице типичното високо японско качество.

ISEKI TLE 4490 е оборудван с турбо-дизелов двигател с мощност 55 к.с. Трансмисията е синхронизирана с 12/12 предавки  и реверс с възможност за бързо и удобно маневриране при скоростен диапазон от 1,6 до 26,2 км./ч.  

Навесната система е с капацитет 1580 кг. и има 6 хидравлични извода + бърз бутон разположен на калника, за лесно управление на повдигащите рамене. ISEKI TLE 4490 е агрегатиран с 2 независими хидравлични помпи, като тази за навесната система е с максимален капацитет от 74.3 литра/минута. 

"Промоционалната цена от 34 000 лв. без ДДС и възможността за  лизинг до 5 години е нашето решение към високото търсене от страна на нашите клиенти", заяви пред Агросалон.БГ - Катя Вангелова, управител на Скайтрак. 


Тя добави, че ISEKI TLE 4490 оборудван с шумоизолирана кабина е отличното решение за всички стопанства, особено за тези, които искат да извършват пръскания или продължителни работни задачи без значение на климатичните условия.

Кабината на трактора е оборудвана с парно за работа през студените месеци, а от Скайтрак подаряват на всеки клиент аудио-музикална система.

Тракторите ISEKI TLE 4490 придобиха широка популярност в България и във варианта за оборудване с челен товарач, което ги прави незаменими помощници в животновъдните стопанства, както и за универсални работни задачи в по-големите стопанства, където има нужда от допълнителен трактор.

Японските трактори ISEKI могат да бъдат закупени на лизинг с първоначална вноска по договаряне и без лихва за 24 месеца. Максималния срок на лизинга е до 60 месеца.

За повече информация: 0888 71 36 89 , info@skytrak.bg 

Венцислав Темелков: ISEKI е най-доброто решение за моята овощна градина (ВИДЕО)

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG