Редакция на обява Добави обява

Италианските премиум пръскачки Caffini влизат в портфолиото на Оптиком

20.08.2021 г.
2303
Фирма Оптиком разширява брандовото си фолио на българския пазар, като обяви своето ново ключово партньорство с престижната марка италиански пръскачки Caffini. Това се случва в юбилейната 30 годишнина на компанията, с което тя показва посоката на своето развитие – а именно предлагане на иновативни технологии съобразени със специфичните нужни на всеки фермер.

Димитър Петров, Управител на Оптиком сподели за новото партньорство:
“Изключително радостни сме, че този престижен бранд е вече част от машините, които ние предлагаме като официален представител на пазара. Марката има своите традиции и разпознаваемост сред българските фермери, но към момента не е заела полагащото и се място. Това е и нашата задача, съвместно с италианския производител Caffini да предложим изключително качествената и надеждна техника за растителна защита, с добри ценови условия и високо качество на сервизиране, което е запазена марка на Оптиком. Нашите сервизни специалисти вече преминаха задължителното обучение и са напълно готови да обслужват машините бързо и професионално

На специална среща във Верона, Италия ръководството на Оптиком беше топло посрещнато лично от г-н Роберто Кафини, като по време на срещата беше подписан официалният договор за дългогодишно партньорство между двете компании.

Италианският фирма Caffini Spa със своята близо 100 годишна история е един от производителите, който си поставя за цел да гарантира на фермерите по-ефективни машини по отношение на качеството и прецизността на третирането на културите, със специален фокус към икономиите на продуктите за растителна защита и подобрено опазване на околната среда. Следвайки философията и мисията на компанията „Технологии и екология“, всяка година Caffini S.p.a. инвестира повече от 5% от оборота си в научноизследователска дейност.

Това е един и от производителите на пръскачки, който е отворил широко врати за дигиталните технологии и работи по създаването на иновационни технологии за дигитално земеделие. Именно тези технологии носят на Caffini редица награди за иновации на най-важните международни изложения, сред които „EIMA“ в Болоня, „SIMA“ в Париж, „Fima“ в Сарагоса и „Fieragricola“ във Верона.

Caffini прилага и високо ниво на контрол на производството на всеки нов модел от своите машини, които са подложени на строги тестове в контролния център на Enama (ENTAM Network), за да се гарантира че отговарят на съответните европейски стандарти, отнасящи се до качеството на разпръскване и най -важното безопасността на оператора.

С новото партньорство между Caffini и Оптиком от компанията очакват италианският бранд да разшири своето присъствие на българския пазар. Оптиком вече са показали как променят позициите на пазара с редица брандове и силно се надяват това да се случи и с Caffini, тъй като българските фермери заслужават да работят с качествена и прецизна техника за растителна защита, на което са се посветили и от италианския производител.
 
За повече информация относно пълната гама машини от марката Caffini и ценови предложения може да получите на 0 700 70 705
 

Свързани статии

Оптиком въвежда нови стандарти в прецизното земеделие с японския лидер TOPCON
Тоpcon, един от световните лидери в прецизните технологии, разширява присъствието си на българския пазар с партньорството между Topcon Agriculture и Оптиком ООД, която е една от най-динамично развиващите се компании у нас в областта на търговията и продажбата на селскостопанска техника.
16.04.2019 г.
14410
Оптиком организира Ден на отворените врати по случай 75 годишния юбилей на Светновния Бранд JCB
Специално за българските зърнопроизводители и фермери, Оптиком ООД организира на 23-и Октомври - Петък - Ден на отворените врати във всички свои търговски бази.
20.10.2020 г.
2352
GPS навигации TOPCON - Новото японско решение за трактори и агротехника от ОПТИКОМ (ВИДЕО)
Една от новостите на изложението БАТА АГРО 2019, което се проведе край Стара Загора е, че за първи път Оптиком ООД представи новият японски бранд в сферата на прецизното земеделие – TOPCON, на които вече е официален представител.
29.05.2019 г.
14520
Оптиком получи отличие за най-добър дилър в Европа на комбайни Rostselmash
Оптиком получи високо отличие за най-добър дилър в Европа от руския производител на комбайни Rostselmash. Това стана по време на световна конференция на дилърите на Ростселмаш, която се провежда в момента в Австралия.
 
25.10.2019 г.
4792
Ефективна жътва с хедери за царевица ARGUS на промо цена от Оптиком
Специално за жътвa 2021 от фирма Оптиком предлагат специално ценово предложение за високоефективните хедери за царевица - Rostselmash ARGUS. Сега те могат да бъдат закупени с ценова премия в размер на 4000 лв и да поръчат своя 6 метров хедер за жътва на царевица на цена от 35 000 лв.
23.06.2021 г.
2479
Безредовите хедери MORESIL - Правилното решение за жътва на слънчоглед
Специално за нуждите на българските зърнопроизводители, Оптиком - официален вносител на испанският производител на иновативни хедери за жътва - Moresil, дава най-доброто за пазара технологично решение на достъпна цена.
11.08.2020 г.
3186
JCB 403 Agri - достъпният помощник за всяка професионална ферма
Оптиком предлага модела JCB 403 Agri на преференциална цена от 59 000 лв. без ДДС, като фермерите ще получат като подарък и 5-годишна заводска гаранция.
31.07.2019 г.
14106
Зърнопроизводители масово преминават на японски GPS навигации TOPCON без скрити такси
Зърнопроизводители масово преминават на японски GPS навигации TOPCON без скрити такси.  Все повече земеделци избират да инсталират на своите трактори и комбайни - японските GPS навигации TOPCON - не само заради върховото японско качество.
30.09.2020 г.
3231
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG