Редакция на обява Добави обява

Италианският Argo Tractors подписа стратегически договор с ITL - Solis

27.12.2018 г.
11489
Краят на 2018-a година е период на стратегически партньорства с индийските производители на трактори. Този път италианският Argo Tractors (Landini, McCormick, Valpadana) обяви, че е подписал споразумение за сътрудничество с International Tractors Limited (ITL) - производител на тракторите Solis. 

Първата част от споразумението включва доставката на шест модела трактори с мощност от 45 до 90 к.с., които индийците ще продават под марките Landini и McCormick на развиващите се пазари.
Споразумението бе подписано от Valerio Morra - президент на Argo Tractors и Deepak Mittal - управляващ директор на International Tractors Limited (ITL). "Това е началото на дългосрочното сътрудничество между двамата производители." заяви президента на Argo Tractors.  Финалните условия по договора бяха направени по време на изложението EIMA в Болоня. Благодарение на този ход ние ще осигурим разпределението на своите трактори на най-големите и най-обещаващите в момента пазари на "нововъзникващите икономики", заяви президента на Argo Tractors. По този начин Argo ще се фокусира само върху производството на трактори в бъдеще, а ще разчита на своите партньори за реализацията на чисто търговските стратегии.

Сътрудничеството идва на фона на тенденция, която обхваща много от производителите на трактори в Европа, САЩ и Япония, защитавайки ги от рискове за пазарна стагнация. Не отдавна стана ясно, че Kubota и Farmtrac също водят преговори, а такива има и между TAFE и Iseki.
Компанията International Tractors Limited е част от концерна Sonalika Group в сферата на производството на трактори. Произвежда трактори с капацитет от 20 - 120 к.с. под марките Sonalika (индийски пазар) и Solis (експортни пазари). Индианците твърдят, че са лидер в продажбите в четири страни, а в света те заемат шеста позиция - с продажби за миналата година - над 100 000 трактора. ITL присъства в над 100 страни с около 2 хиляди.дилъри и 6000 души служители. Има производствени мощности в Индия, Алжир, Бразилия и Турция. 
Argo Tractors, базирана в Fabbrico (Reggio Emilia, Италия), произвежда трактори под марките Landini, McCormick и Valpadana. В компанията работят 1,8 хиляди служители в 6 производствени предприятия. В България компанията е представена от фирма Оптиком. 
 
© 2018 Агросалон.БГ / Agrosalon.BG
 

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG