Редакция на обява Добави обява

Изложението Агритехника 2021 се отменя заради продължаващата пандемия от Covid19

30.08.2021 г.
2332
Изложението Агритехника 2021 се отменя заради продължаващата пандемия от Covid19. Новите дати, които са обявени от организаторите са за периода 27-и Февруари - 5-и Март 2022 г., но според здравни експерти пандемията все още няма да е отшумяла на фона на зимния сезон.

С цел да запазят традицията на изложението, организаторите все пак отварят прием на заявки за технически иновации в сферата на агротехниката, като се очаква наградите да бъдат обявени в началото на Март 2022.

Наградата за иновации на Agritechnica и DLG е една от водещите схеми за награди в международната селскостопанска индустрия. Отнесени към иновациите за практическо приложение, тези награди подчертават стойността на съвременните селскостопански машини за земеделието. Всяка компания, която заяви участие в Agritechnica, може да участва в DLG Innovation Awards, като покаже своите иновации. След задълбочени консултации и обсъждане независима комисия за иновации на DLG избира продуктите, които ще получат „наградата за иновации на Agritechnica“, които следва да бъдат отличени със златен или сребърен медал.

Въпреки дългогодишните традиции на това най-голямо изложение за селскостопанска техника, което дава възможност за срещи между производители, дилъри на агротехника и фермери, то все повече компании в сферата на агробизнеса се пренасочват към нови дигитални комуникации, подтикнати от Covid пандемията в търсене на нови и бързи решения за адаптация към променящата се среда. Така все повече заводи и дилъри на техника инвестират спестените от изложения средства в дигитален маркетинг главно през YouTube, Facebook, Instagram и Viber. 

 
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG