Редакция на обява Добави обява

Изложението БАТА Агро 2024 ще се проведе от 13 до 17 май в Стара Загора

06.05.2024 г.
1500
Изложението БАТА Агро 2024, което ще се проведе от 13 до 17 май на Летище Стара Загора, е ключово събитие за всички професионалисти в аграрния сектор. Това е шестнадесетото издание на специализираното изложение, което ще събере 190 фирми върху повече от 35 хиляди квадратни метра изложбена площ.

Изложението ще включва официални вносители на световноизвестни брандове за земеделска техника сред които JCB, Case IH, McCormick, Landini, Vaderstad, John Deere, Claas, Massey Ferguson, Zetor, Monosem, Fendt, Kubota, Deutz Fahr, New Holland, Agrifac и т.н. , както и десетки други компании от агросектора. Посетителите ще имат възможността да видят напоителни системи, семена, торове и препарати, резервни части и инструменти. Сред изложителите ще бъдат и компании, предлагащи консултантски услуги, финансови и банкови решения, както и представители на автомобилната и строителната индустрия.

Изложението привлича международно внимание, като сред чуждестранните участници е и Полската агенция за инвестиции с колективен щанд на производители на агротехника от Полша, както и специално представяне на производители на земеделска техника от Украйна. Това подчертава международния характер на БАТА Агро и предоставя възможности за международни партньорства и сътрудничество.

Входът на изложението е безплатен, но за посещение е необходима предварителна регистрация онлайн. Това гарантира удобство и организация за всички посетители и участници.

БАТА Агро 2024 е възможност за професионалисти от аграрния сектор да се запознаят с най-новите технологии и практики в областта, да изградят нови делови връзки и да разширят своите знания и умения. С участието на значими международни и местни фирми, това изложение обещава да бъде важен форум за всички, ангажирани със земеделието и свързаните с него индустрии. Очаквайте видео от събитието в Ютуб канала на Агросалон.БГ

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG