Редакция на обява Добави обява

Изложението EIMA ще се проведе двойно - дигитално през Ноември, реално през Февруари 2021

27.06.2020 г.
2452
Най-голямото изложение за селскостопанска техника в Италия - EIMA, което се организира от FederUnacoma - Федерацията на индустриалните производители на агротехника в Италия, ще се проведе за първи път в своята история - в два формата.

Заради кризата с глобалната пандемия от коронавирус - Covid 19, изложението EIMA ще се проведе по изцяло дигитална платофрма и по иновационен начин с онлайн и видео представяне на агротехника от 11-и до 15-и Ноември 2020.

Ако ситуацията с вируса се облекчи, както се очаква, след като големи корпорации във фармацевтиката (сред които Астра Зенека първа обяви за открита ваксина срещу COVID 19), то изложението за селскостопанска техника ще се проведе реално в изложбените палати в Болоня, от 3-и до 7-и Февруари 2021-а година.

Спешните промени покрай Covid-19 определиха нова икономическа и социална география с глобални ограничения. Календарът на международните търговски изложения е изцяло преработен и много събития са отменени или отложени. EIMA International също трябваше да преразгледа своя график, като премести изложбата в Болоня за февруари 2021 г. и планира важен и подробен цифров преглед на събитието за ноември 2020 г.

Заради отложени традиционни дати, най-голямото селскостопанско изложение SIMA 2021 в Париж, Франция, също ще се проведе през Февруари 2021: от 21-и до 25-и Февруари.


© 2020 Агросалон.БГ

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG