Редакция на обява Добави обява

Изложението EIMA в Италия се отлага, но ще се показват машини онлайн с видео

06.05.2020 г.
1323
Изложението за селскостопанска техника EIMA International промени плана си и се премести за февруари 2021 г. поради настоящата глобална спешна ситуация свързана с коронавируса [пандемията COVID-19]. Събитието в Болоня - едно от най-важните индустриални събития в света с почти 2000 агро компании и общо над 320 000 посетители в последното издание - няма да се проведе през ноември 2020 г., както е планирано, а вместо това се планира за периода 3-7 февруари 2021. 

Ноемврийското свикване няма да бъде пренебрегнато напълно. В същите дни като първоначалното събитие - 11-15 ноември 2020 г. - EIMA International ще създаде „Eima Digital Preview“, първото в света събитие за селскостопански машини, използващо цифрова платформа и видео технологии. Навярно ще има и система за чат на живо, задаване на въпроси и пълна виртуална онлайн обиколка на всеки щанд.

За февруари 2021 г. EIMA се планира да се проведе стандартно с лични срещи между бизнесмени, експерти в сектора, търговци и фермери, за да покаже най-широкия избор от технологии за всеки тип обработки в земеделието.

От друга страна, цифровото издание обещава да бъде завладяваща визуализация, уникален експеримент в бранша, ново преживяване, което ще покаже на изложители и посетители ново измерение в технологиите
 

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG