Редакция на обява Добави обява

JCB инвестира 50 млн.паунда в нов завод за кабини

17.01.2019 г.
10964
Строителните работи по новата фабрика на JCB Cab Systems на стойност 50 милиона паунда напредват, тъй като целта е тя да заработи на пълен капацитет още през лятото на тази година.
Новата индустриална площ от 350 000 м² се намира до завода JCB Heavy Products и Центъра за глобална спедиция на резервни части, който се очаква да бъде завършен през Март.

Инвестицията в завода за кабини е една от най-големите в историята на компанията и ще създаде най-модерното и производително съоръжение в света с компютърно управлявана производствена линия, напълно автоматизирано съоръжение за боядисване и роботизирано заваряване. В новия обект ще бъдат назначени 400 служители, които ще се преместят от други производствени мощности на компанията.

Генералният директор на JCB Cab Systems Дейвид Карвър заяви:
„Ние сме доволни от напредъка на новата инвестиция. Силният екип се фокусира върху сроковете за доставка и благоприятното време спомага за завършване на инфраструктурата и основната сграда предсрочно. Нашият фокус е върху изграждането на завод, който подкрепя глобалните планове за растеж на компанията и ни позволява да работим много по-ефективно."
 
 

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG