Редакция на обява Добави обява

JCB отличи Оптиком за 1000 продадени машини в България

27.02.2023 г.
2220
По време на ежегодна среща с висшия управленски екип на JCB, фирма Оптиком официален вносител на бранда за България в AGRI направление, получи специлен плакет  - 1000 продадени машини с марката JCB на българския пазар. Плакетът бе връчен лично от Изпълнителния Директор на JCB Agriculture – Г-н Джон Смит, придружен от Продуктовия мениджър за Централна и Източна Европа Г-н Балаш Барс.
 
Димитър Петров - Управител на фирма ОПТИКОМ, не скри вълнението си от оказаното признание и сподели:
 
“Изключително сме радостни за вниманието, което за пореден път ни бе оказано от нашите партньори от JCB. За тези 17 години съвместна работа ние изградихме стабилни партньорски взаимоотношения и работихме в една посока: Товарачите JCB да се утвърдят като марка № 1 на българския пазар, което е факт вече от години. Това се постига с усилена работа в посока да предлагаме на нашите клиенти гъвкави условия за покупка, професионална консултация в избора на най-точната машина за тяхното стопанство и най-вече да изградим качествено гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване на продадените от нас машини. Така безкомпромисното качество и преимущества на машините JCB се съчетаха с професионалния сервиз на ОПТИКОМ и това доведе това днес да отбелязваме 1000 машини, продадени от ОПТИКОМ в България с марката JCB.”
 
По време на годишната среща, която се проведе в базата на JCB в Англия, мениджърският екип на ОПТИКОМ и ръководството на JCB начертаха стратегическите цели на двете компании за 2023 г., като фокусът бе как през сезон 2023 клиентите да получат най-доброто в съотношение - цена, качество, производителност при избора на машина с марката JCB за своето стопанство.
 

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG