Редакция на обява Добави обява

JCB показа електрически телскопичен товарач

20.08.2019 г.
11065
JCB ще покаже изцяло електрически телскопичен товарач на изложението за логистика IMHX, което ще се проведе в края на месец септември в Англия.

Моделът JCB Teletruk 3019Е служи за пример за това как технологиите се развиват. Засега това е сравнително компактен телескопичен товарач, предназначен главно за работа в складове, но тенденцията в индустрията показва, че постепенно ще се преминава към изцяло електрически задвижвани модели.

Със своята емблематична телескопична стрела насочена напред, JCB Teletruk е разработен като алтернатива на конвенционалния телескопичен товарач.

JCB Teletruk е идеалният избор за подемно-транспортни средства на места, където контейнери, ремаркета на ТИР-ове с платна, микробуси и други превозни средства трябва да бъдат натоварени и разтоварени бързо, безопасно и ефективно.

JCB Teletruk може да зареди или разтовари пълен ТИР със странична завеса, за по-малко от 30 минути и изисква 30 процента по-малко място от конвенционалните машини за работа.

В гамата на JCB Teletruk има 11 различни модела и въвеждането на новата версия на захранване с батерии означава, че технологията Teletruk вече може да бъде внедрена както вътре, така и извън склада, дистрибуционния център или фабричното съоръжение, за да предостави най-добрата гъвкавост при работа с материали.

© Агросалон.БГ - Agrosalon.BG

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG