Редакция на обява Добави обява

JCB започна да продава машини онлайн за първи път в своята история

22.05.2020 г.
2076
JCB започна да продава машини онлайн за първи път в историята си. Първи клиент е фирма за озеленяване и строителство в Дорсет, Великобритания, чиито управител поръчва изцяло онлайн нови машини JCB.

JCB представи новата онлайн опция за поръчка, за да подкрепи бизнеса с техните заводски изисквания по време на блокирането заради пандемията от Covid-19. Първата продажба на JCB през уебсайта direct.jcb.com отнема по-малко от седмица за доставка.

Марк Уудуърд, който порави първата поръчка заяви: „Открих възможността да купувам онлайн чрез Twitter. След това пуснах поръчката си на уебсайта и машината беше тук след по-малко от седмица. Опитът за онлайн купуване е наистина, много прост.

Вие получавате всички предимства на онлайн покупката, но също така започвате връзка с производителя. Това дава достъп до JCB Finance и поддръжката на JCB. Вече се запознах с местния дилър на JCB и успях да закупя също различни приставки за новия си багер, казва новия собственик.
 
Директорът по продажбите на JCB UK и Ирландия Стив Смит заяви: „Новата услуга дава възможност на клиентите да купуват някои от най-популярните продукти на JCB онлайн, директно от производителя, без да е необходимо да се срещат лице в лице или да напускат домовете си, в ситуации на криза, като COVID 19

Машините JCB, които могат да се закупят онлайн, са микро багер 8008; мини багери 16C-1, 18Z-1 и 8026; HTD5 Dumpster; самосвалът 1T-2 и ножичните подемници S1930 и S2632.
 
Машините са оборудвани с телематичната система JCB LiveLink като стандарт, когато е приложимо, и могат да бъдат избрани с договор за услуга също онлайн по време на поръчката. 
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG