Редакция на обява Добави обява

JCB затвърди лидерските си позиции с представянето на нови модели товарачи на Агритехника 2023 (ВИДЕО)

02.12.2023 г.
602
Лидерът сред телескопичните товарачи - JCB, затвърди своите водещи позиции с представянето на няколко нови модела и съпътстващи иновации по време на международното изложение Агритехника, което се проведе в Хановер, Германия.

На тази престижна международна сцена, JCB демонстрира как най-новите технологични достижения и усъвършенстван дизайн могат да повишат ефективността и продуктивността в сектора.

Пред нашата камера Бен Мансфийлд, продуктов мениджър за JCB Loadall, представи двата най-нови модела телескопични товарачи:

“Зад мен е новия телескопичен товарач JCB Loadall 560-80 Agri Pro, който има капацитет на повдигане от 6 тона при височина от 8 метра. Товарача е агрегатиран с двигател JCB Diesel Max с мощност 173 к.с. Хидравличната му помпа е с капацитет 160 литра в минута, а трансмисията е Dual-Tech Vario.”


Новия телескопичен товарач JCB 560-80 Agri Pro е специално разработен за лесна и динамична работа по товаро-разтоварни дейности със зърно, а също така е подходящ за интензивна работа при товарене на бали слама, работа със силаж или биомаса.

Със специален акцент по време на Агритехника бе още един нов модел сред телескопичните товарачи на JCB  - това е новият JCB Loadall 542-100 Agri Pro. 

“Товарачът има 4.2 тона капацитет на повдигане при височина от 9.8 метра. Двигателят е с мощност 173 к.с. Този модел е изключително удобен и за транспортни дейности, тъй като има максимална скорост от 50 км./ч.”., обясни Бен Мансфийлд


По време на Агритехника JCB показа и своя електрически товарач JCB 403 E, който има товароносимост от 640 кг., а батериите му се зареждат напълно за едва 2 часа. 

Освен на утвърдените и високоефективни дизелови двигатели, JCB постави акцент по време на изложението и на своите разработки не само в областта на електрическото задвижване, но и на най-иновационните водородни двигатели, с които вече се задвижват пилотно някои модели от серията Loadall.

Повече информация за новите телескопични товарачи JCB можете да получите от официалния вносител за България на JCB - селскостопански, фирма Оптиком:

0700 70 705 
или в интернет на адрес: 

www.opticom-bg.com 
 

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG