Редакция на обява Добави обява

John Deere обнови самоходните си пръскачки с нови кабини и дистанционен контрол на пръскането

17.03.2021 г.
3480
John Deere обнови самоходните си пръскачки от сериите 400 и 600 с нови по-комфортни кабини,  нов двигател ( 355 к.с., 9.0 литров PowerTech) и задвижване CommandDrive . 

За да отговори на нуждите на днешните фермери, които изискват комфорт на оператора, висококачествени приложения и възможно най-много време за работа на машината, John Deere представи нови пръскачки от серия 400 и 600. Гамата от пръскачки от серия 400 включва моделите Jophn Deere 408R, 410R и 412R, докато серията 600 включва два модела - John Deere 612R и 616R.

Всяка пръскачка разполага с нова, по-голяма кабина и избор от три пакета за комфорт и удобство, които отговарят на различни нужди. Новата кабина осигурява целодневен комфорт, като същевременно осигурява изключителна видимост. Предлагат се три пакета за комфорт и удобство с нови опции за осветление. Пакетът Ultimate включва отопляема, вентилирана кожена седалка, която може да се върти до 24 градуса вляво или вдясно, плюс окачването ActiveSeat ™ II за супер гладко пътуване. Пакетът Ultimate включва още 6,5-инчов сензорен мулти-дисплей, готов за сателит и смартфон, пет USB порта, 12-волтов контакт, подложки за крака, хладилник и кормилна колона с двоен наклон с обвит в кожа волан. Допълнителната филтрираща система от категория IV на кабината влива непрекъснато филтриран чист въздух в кабината.

Опциите за видимост включват електрически регулируеми и отопляеми огледала, допълнителни видео камери и пакети с LED осветление, за да осигурят на операторите по-добра видимост, когато и когато е необходимо.

Наличните John Deere AutoTrac ™ RowSense ™ и AutoTrac Vision поддържат пръскачката в редица за прецизно пръскане, позволяват повишена скорост на пръскане и помагат за намаляване на умората на оператора. Допълнително картографиране позволява наблюдение на всички псооки от трета страниа. Използвайки незадължителната технология John Deere ExactApply ™, операторите могат да контролират размера на капките, налягането на пръскането и отделните дюзи на пръскачки от серия 400 и 600. Опционалният BoomTrac ™ Pro 2 допълнително подобрява точността на пръскане, като поддържа позицията на стрелата, дори когато стрелата е на увеличени височини. Незадължителната технология за рециркулация на налягането и система за продухване на въздуха също подобрява качеството на работата и опростява почистването, като същевременно намалява отпадъците от агрохимически продукти.

Пръскачките от серия John Deere 400 и 600 използват по-малко гориво и осигуряват по-тиха работна среда за оператора в сравнение с предишните модели.

Всички пръскачки от серия 400 и 600 са агрегатирани с двигател John Deere PowerTech ™ и спестяващ гориво CommandDrive ™ задвижващ механизъм, който предава равномерно мощност на четирите колела, когато е необходимо. Операторите могат да пръскат на по-големи хълмове с увереност, знаейки, че CommandDrive автоматично увеличава оборотите на двигателя, когато се изисква повече мощност, за да се поддържа постоянна скорост и точен модел на пръскане. На равен терен автоматичният режим поддържа избраната скорост и скорост на нанасяне при по-ниски обороти, намалявайки разхода на гориво.

Всяка самоходна пръскачка John Deere от серия 400 и 600 се предлага с връзка JDLink ™, плюс интегриран GPS приемник StarFire ™ 6000, дисплей от 4-то поколение CommandCenter ™ и AutoTrac навигация.

Новите самоходни пръскачки се предлагат стандартно с интегрираната технология, която позволява на фермерите да намалят припокриването и да намалят максимално разходите.

След като бъде активиран, JDLink предава данни за машини и полета към операционния център на John Deere, така че собствениците могат лесно да наблюдават и проследяват качеството на работата, местоположението на машината и работните часове на машината от всяко място.

Земеделските производители могат да настроят предписания за отделни полета в рамките на Операционния център и да изпратят предписанията към дисплея в кабината, така че те или техните оператори да не трябва да въвеждат тази информация в дисплея. Инструментите за анализ в рамките на Операционния център позволяват на земеделските производители да преглеждат данните на полето, да сравняват целевите ставки с действително приложените ставки и да коригират плановете, ако е необходимо. Операционният център улеснява земеделските производители да споделят сигурно своите данни със своите доверени агрономи. 

© 2021 Агросалон БГ
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG