Редакция на обява Добави обява

John Deere подготвя новости при тракторите 7R и 8R. Сложи фарове като Audi

10.07.2020 г.
3385
John Deere обяви няколко актуализации и допълнения към популярната си гама трактори John Deere 7R и John Deere 8R за 2021-a година. 

Ново в гамата от серията 7R е 7R 350, който вече е с номинална мощност 350 к.с. - увеличение с 20 конски сили спрямо най-големия John Deere 7R трактор досега. Друга новост е и намаленото му тегло.

John Deere 7R 350 ще се предлага стандартно с окачване с тройно звено и безкрайно променлива трансмисия (IVT ™) . Тракторът също ще може да се поръчва с контроли CommandPRO ™ за прецизен контрол на скоростта и лесно автоматизирано закачане на прикачния инвентар.

Друго ключово подобрение при John Deere 7R е добавянето на LSB Ride Control ™. Тази система е особено подходяща при работа с големи балопреси, тъй като компенсира тласъците от тежки прикачени машини, което води до по-нисък комфорт за оператора по време на работа.

LSB Ride Control модулира трансмисията IVT на трактора, за да компенсира движението на люлеенето. Самонастройващата се система подобрява комфорта на оператора, дори когато плътността на посевите и условията на полето се променят.

Друга новост за моделната 2021 година при John Deere е фабрично инсталиране на опцията за ActiveCommand Steering ™ 2 (ACS 2) при тракторите 7R и 8R. Тази система заменя оригиналната система за управление на ActiveCommand и добавя повече функции и възможности за по-нататъшно подобряване на опита на шофиране на трактора в полето или на пътя. ACS 2 намалява усилието за управление на водача и подобрява задържането на правата линия и умерена скорост по време на транспорт. Използването на ACS 2 може да регулира чувствителността на волана и съпротивлението на волана или да включи или изключи волана с променливо съотношение, за да съответства най-добре на тяхното приложение и предпочитанията за шофиране.

За моделна година 2021 John Deere също ще предлага гуми с ниска странична стена (LSW®) като опция за оборудването на трите си най-големи трактора John Deere 8R, John Deere 8R 340, John Deere 8R 370 и John Deere 8R 410. Тракторите John Deere От 8-а серия изискват независимо окачване, за това трябва да бъдат оборудвани с гуми с ниска странична стена. Тази комбинация осигурява изключително качество на возене с всички предимства на гумата с голям отпечатък, като намалено уплътняване и др.

© 2020 текст: Агросалон.БГ
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG