Редакция на обява Добави обява

John Deere представи нова серия специализирани трактори

21.06.2019 г.
2874
John Deere добавиха нов трактор към своята специализирана серия лозаро-овощарски модели - премиерният 5115RH, и направиха ергономични подобрения при тракторите 5GN и 5GV, които ще излязат на пазара от 2020г. 

Новият 5115RH с базови гуми 230/95 R40 осигурява разстояние от 68,3см от съответната култура до теглича и 72,6 см до центъра на оста. 

Операторите могат да достигнат оптимални работни скорости между 45 км/ч и 48,3 км/ч, като използват новата скоростна кутия “Command 8” с функция за приплъзване (Creeper). Това позволява на трактора да поддържа и постоянни ниски скорости, необходими за засаждане, събиране или подготовка на леглата за културите.

Тракторът се задвижва от двигател на John Deere с мощност от 115 к.с., 8% резервна мощност и 36% въртящ момент за по-добра тяга.

На разположение са полеви карти, детайлна документация, събиране на данни, ISOBUS комуникация и контрол на секциите, за да се помогне на клиентите да направят по-добре информирани решения чрез данни, идващи от техните земи и техника. Клиентите могат да споделят тази информация безжично със своите доверени съветници или служители, използващи операционния център на John Deere.

JDLink е фабрично инсталираната опция, която позволява на собствениците и операторите на трактори да следят най-важните и критични функции - било то в кабината или дистанционно. Техническото състояние на машината, нейното местоположение, ефективността на оператора, диагностиката и сервизните интервали могат лесно да бъдат проверени с JDLink. По този начин дали един трактор или цял автомобилен парк - те ще бъдат във възможно най-добро състояние.

източник: Agrosalon.BG

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG