Редакция на обява Добави обява

John Deere представи нови модели трактори 6R с адаптивно окачване и IVT трансмисия

25.02.2019 г.
10652
John Deere обнови и увеличи своята гама трактори от серията 6R, като добави още два модела: John Deere 6230R и John Deere 6250R, които са по-бързи, по-мощни, по-интелигентни и се отличават с увеличения капацитет за теглене, транспорт и работа с товарачи.

Новите модели трактори John Deere 6230R и John Deere 6250R разширяват горните граници на мощността, които се предлагат за 6R моделите, осигурявайки съответно мощност от 230к.с. и 250к.с.. По-големият 6250R може да достигне до 300 конски сили максимална мощност, благодарение на системата за електронно управление на двигателя

С цел постигането на бързо ускорение John Deere включват в новите модели безстепенно променлива трансмисия (IVT) като основно оборудване за 6230R и 6250R. Използвайки безстепенната трансмисия  IVT, операторите могат да отговарят на точната скорост, желана за всяко приложение, вариращо от 0.5 до 49.80 км./ч.

IVT спестява време и пари и позволява на операторите да изберат оптималната скорост за почвообработка, работа с пръскачка, торачка, челен товарач или транспорт. Облекчавайки оператора да не бъде концентриран върху смяната на предавките, новата скоростна кутия позволява по-голяма концентрация и ефективна работа на полето.

Фабрично инсталираното ново поколение CommandCenter ™ с 21,3 см цветен дисплей е друга премиум функция, включена като основно оборудване. Клиентите могат също да добавят модул за полева документация с активиране на AutoTrac ™ и безжичен пренос на данни.Двата нови модела трактори са фабрично оборудвани с Triple-Link Suspension ™ Plus (TLS ™ Plus) окачване, което използват два цилиндъра с двойно действие, които действат независимо или заедно, за да намалят ударните натоварвания, като осигуряват постоянна притискаща сила на оста за по-добро сцепление и комфорт в кабината. 

Друга новост е използването на Gen 4 CommandCenter на трактора, който включва режимите Auto, Max или Manual. Автоматичният режим реагира на промените в скоростта на движение, характеристиките на теглото на машината и др., за да осигури оптимално движение.
Максималният режим осигурява максимална твърдост на окачването за работа с челен товарач. В ръчен режим, окачването на трактора може да бъде повдигнато или спуснато до определена височина, което улеснява закрепването на прикачния инвентар според желанието на тракториста.
Друга особеност на John Deere, включена като основно оборудване, е телематиката JDLink ™ - технология, която следи местоположението на машината, часовете на двигателя и анализира използването на машината и горивото. С JDLink, клиентите могат също да създават предупреждения за часовете работа и да наблюдават детайлите по поддръжката и напредъкана изпълнението на задачите.

В допълнение, клиентите могат да използват дистанционния достъп до дисплея чрез услугата ADVISOR Remote и Expert Alerts, за да проследяват времето на работа на машината и да анализират проактивни диагностични сигнали. Тази технология може да проследява времето на работа на машината и да предоставя на клиентите проактивна диагностика. С тази информация клиентите могат да вземат по-добре информирани и по-навременни решения, като същевременно намаляват пътуванията до полето.

Другите възможности за повишаване на производителността включват управление CommandPRO, а също и фабрично монтирана предна навесна система и преден ВОМ.
CommandPRO включва ергономичен лост, използван за контрол на скоростта, посоката и функциите на трактора. Максималната скорост и нулевата скорост могат да бъдат достигнати по-бързо с един клик или натискане на лоста CommandPRO. Операторите могат да се движат безпроблемно между режима на педала и режима на лоста. Бутоните, които могат да се конфигурират, позволяват на операторите да персонализират контролите, за да отговарят най-добре на заданието или на личните им предпочитания. След това настройките могат да бъдат запазени като специфични профили за по-лесен достъп в бъдеще. 
Друга важна новост е, че управлението на предните колела е с променливо съотношение и намалява завъртанията на волана с една трета, когато трактора се движи със скорост по-малка от 14 км / ч. Когато се работи с машината, се изисква по-малко усилие на управлението и движение на ръката от страна на оператора, това е особено полезно, когато се извършва обръщане в края на нивата или се извършва работа с челен товарач. Освен това тракторите John Deere 6230R и 6250R са оборудвани с AutoTrac Ready, така че управлението с променливо съотношение може да се активира с помощта на Gen 4 CommandCenter.

Дори когато са оборудвани с преднa навесна система и ВОМ, новите модели от John Deere - 6230R и 6250R могат да бъдат оборудвани с John Deere 680R челен товарач и да се използват за работа във фермите, помагайки на клиентите да максимизират инвестициите си в селскостопанско оборудване.

© текст: 2019 Агросалон.БГ / Agrosalon.BG
 

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG