Редакция на обява Добави обява

John Deere пуска нови модели комбайни и обезщетение за фермери при загуба на зърно над 1%

03.09.2019 г.
10612
John Deere представи редица ъпгрейди за водещите си комбайни от серия S, включително подобрения в своите системи за автоматизация и управление на остатъците от жътва. Това ще са и сред основните акценти при новите комбайни John Deere за изложението Агритехника 2019, което ще се проведе през Ноември в Хановер, Германия.

Новите комбайни John Deere ще се прилагат за моделите на машини от 2020 г., за които поръчките отвориха през август 2019 г.

Промяната в системата за интерактивно комбиниране (ICA2) означава, че тя вече е в състояние автоматично да контролира скоростта на комбайна - задача, която изискваше въвеждане на оператор в предходните модели.Сега автоматизирана система в новите модели комбайни John Deere ще открие дали има високи нива на плява или счупени зърна в пробата и ще коригира различни настройки, включително скорост напред, докато се достигне желаното качество за прибиране на реколтата.

John Deere подкрепя новата система с гаранция, предлагаща на клиентите обезщетение за прекъснати загуби на зърно над 1%.

Въведени са и промени в секата за разпръскване на слама и разпръсквачите, за да се противодейства на ефекта на страничните ветрове.

Те позволяват на машината автоматично да регулира ъгъла на разпространение според скоростта и посоката на вятъра.

Когато комбайнът се обърне, системата също е достатъчно умна, за да усети промяната в ориентацията и да отразява схемата на разпръскване от сечката.

Дистанционното регулиране на брояча на ножовете за слама за подрязване е друга новост, която също позволява на оператора да прецизира качеството на изходящата слама за последващо производство на бали.

© 2019 Агросалон.БГ - Agrosalon.BG

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG