Редакция на обява Добави обява

John Deere разширява серията трактори 6R и добавя новите 6R 140 и 6R 165

23.11.2021 г.
2482
John Deere актуализира своята гама трактори 6R и добави новите модели 6R140 и 6R165. John Deere 6R 140 предоставя на фермерите нов избор в класа от 110 до 140 конски сили, докато John Deere 6R 165 добавя трети модел към гамата на средния клас трактори от 145 до 165 конски сили. С повече мощност и интелигентно електронно управление на двигателите, тракторите 6R 140 и 6R 165 доставят до 166 и 212 конски сили при трудни условия като тежък транспорт, ВОМ или хидравлични приложения.

John Deere също така подобрява стила, видимостта и комфорта на оператора на тракторите от серия 6R. „Кабината на трактора 6R осигурява на операторите изключителна видимост и тиха работна среда“, каза Денис Огъл, маркетинг мениджър на John Deere. „Тези нови трактори продължават да предоставят първокласни нива на комфорт, удобство и технология, с които клиентите на John Deere са свикнали." Впечатление правят и новите по-големи и с изцяло нов дизайн огледала на трактора.

Важната информация за машината е преместеният от кормилната колона и по- лесен за четене цифров дисплей, който сега се намира на ъгловия стълб на трактора. 

Що се отнася до технологиите, 6R Tractors се предлагат стандартно с 4G JDLink™ връзка (модем). Веднъж активиран в оперативния център на John Deere, тракторът ще предава поточно данни за машината и полето в акаунта на оперативния център на собственика, безплатно. Нещо повече, собственикът може да използва инструмента Work Planner в Operations Center, за да настрои предписания на място и други полеви задачи, докато е в домашния си офис или в движение и може да избута инструкциите на дисплея в кабината на трактора, спестявайки оператора време в полето, като не се налага ръчно да въвеждате тази информация.

© 2021 Агросалон.БГ

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG