Редакция на обява Добави обява

KUBOTA прекратява производството в завода си във Франция заради коронавируса (ОБНОВЕНА)

23.03.2020 г.
3946
Японският производител на трактори и прикачен инвентар - KUBOTA обяви, че временно прекратява производството и търговията с трактори, инвентар и резервни части в Европа заради коронавируса COVID19.

* актуализация към 12.30 ч. по искане на Кубота България:

"Ние продължаваме да работим без прекъсване с Kubota - Германия, а обръщението на президента на Kubota Европа засяга дейностите във Франция. Самото име "Кубота Европа" е останало исторически и като такова касае дейностите във Франция", посочи Георги Прохаски пред Агросалон.БГ по повод новината и обръщението на вицепрезидента на Кубота Холдинг - Европа.


Припомняме, че Kubota има свой завод за производство на трактори в Дюнкерк, Северна Франция.

Президентът на Kubota - Европа, Нобушидже Ичикава заяви в специално обръщение :

Сега сме изправени пред безпрецедентни обстоятелства, тъй като все повече държави предприемат действия за управление и смекчаване на въздействието на коронавируса. Днес бихме искали да използваме тази възможност да споделим с нашите клиенти и партньори изключителни мерки, както следва:

Доставка на готови продукти, резервни части:
След задълбочена вътрешна консултация решихме незабавно да спрем доставката най-малко до 31 март 2020 г., с изключение на строителните машини, доставени от Холандия. Периодът може да се промени в зависимост от по-нататъшното развитие на ситуацията и позицията на правителствата.

Обслужване, други оперативни работи:
Сервизните и други оперативни задължения продължават да функционират чрез използване на отдалечен офис, но с ограничение.
Наясно сме, че поради това решение няма да можем да изпълним редица споразумения относно доставката на вашите поръчки. Въпреки това, при настоящата извънредна ситуация, нашата основна грижа продължава да бъде здравето и безопасността на колегите и техните семейства, клиенти и нашите бизнес партньори, благодаря ви за лоялността и разбиранията.

"Моля, не се колебайте да се свържете с вашите контакти, ние ще останем достъпни по имейл и телефон", посочват от Kubota Европа.

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай

Свързани статии

Първо в Агросалон.БГ: KUBOTA пуска нова серия трактори - M8 с мощност над 200 к.с. (ВИДЕО)
След свързването си с канадската фирма Buhler Versatile, японския производител Kubota пусна първия си трактор с шестцилиндров двигател и мощност над 200 к.с.
12.08.2019 г.
11827
Kubota инвестира 55 млн.евро в нов развоен център за трактори
В рамките на продължаващия растеж на Kubota в Европа, японската корпорация обяви, че ще инвестира 55 млн. евро в нов център за научноизследователска и развойна дейност в Европа.
19.11.2018 г.
12548
Kubota отчита засилен интерес към новите си пръскачки в Западна Европа
Експанзията на Kubota във Франция, Белгия и Германия вече е с пълна гама машини, като най-много клиенти има във Франция заради по-ниските цени, бърза логистика и лизингови схеми.
 
11.09.2019 г.
10995
Kubota показа концептуален електрически трактор с изкуствен интелект (ВИДЕО)
Оборудван с изкуствен интелект (AI) и технология за електрификация, този така наречен „трактор на мечтите“ е напълно автономен и цели да представя бъдещето на земеделието, според визията на Kubota.
21.01.2020 г.
3032
Kubota представи първата си прикачна пръскачка XTS3
Kubota представи първата си прикачна пръскачка XTS3, произведена в Европа. Серията XTS3 е проектирана с фокус върху къси, ниски и компактни размери, особено подходящи за малки и средни смесени ферми.
14.06.2019 г.
12072
Новият Kubota M5001 - трактор за тесни пространства с висока производителност
Японският производител на трактори Kubota, който от няколко години развива все по-голямо производство в новия си завод край Дюнкерк, Северна Франция, навлиза все по-сериозно в пазара на компактните универсални трактори с новия модел - Kubota M5001.
19.11.2018 г.
12282
Проучване показа, че Kubota диша във врата на Fendt в Германия
Японският производител на трактори - Kubota, който през последните години реализира мащабна инвестиционна и търговска експанзия в Европа показва изненадващи резултати в актуално проучване на немската асоциация LandBauTechnik.
18.01.2019 г.
15885
Пазарът на употребявани японски трактори - важни правила и съвети
Кои са основните правила и акценти, които трябва да съобразяваме преди да купим употребяван японски трактор? Ето няколко важни съвета, които ще ви спестят пари и главоболия
29.08.2019 г.
16231
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG