Редакция на обява Добави обява

Кабината Horizon Ultra внедрена от CNH първо при тракторите New Holland, спечели награда

02.02.2022 г.
2300
Кабината Horizon Ultra внедрена от CNH (Case IH, New Holland, Steyr) първо при тракторите New Holland, спечели наградата AE50. Според представителите на New Holland дизайнът на кабината е най-тихият в агроиндустрията, тъй като регистрира не повече от 66 децибела. Това помага да се осигури по-удобно изживяване при работа за фермерите, които често прекарват цял ​​ден в своите машини.

Кабината също е с 8% по-голяма в сравнение с предишните дизайни, което допълнително подпомага комфорта на оператора. Освен че осигурява повече комфорт, разширената кабина предлага и повече място за съхранение.

Просторната кабина осигурява изключително удобна работна среда с чисти, незатрупани повърхности и интуитивно управление с ергономично разположени контроли на новия подлакътник SideWinder Ultra и удобен за употреба IntelliView 12-инчов дисплей. Контролите могат да бъдат конфигурирани така, че да съответстват на предпочитанията на оператора, а персонализирането е толкова просто и обширно, колкото желаете.

Дисплеят CenterView, поставен в центъра на волана – за първи път в индустрията – осигурява ясна видимост. Новата водеща в класа автоматична система за климатичен контрол с избор на зони, която има 35% повече капацитет от предишния модел, лесно поддържа комфортна температура през всички сезони. Седалката Auto Comfort от най-висок клас разполага със странично окачване и система за климатичен контрол, която има обдухване за през горещите дни или затопля през студените сутрини. Усъвършенстваната свързаност на кабината Horizon Ultra позволява на клиентите да внесат своя цифров живот на борда без усилие, тъй като тяхното мобилно устройство автоматично се свързва с екрана и може да се управлява с бутон на подлакътника.

Кабината Horizon Ultra също така въвежда интеграция със следващото поколение PLM Intelligence на New Holland, което представлява стъпка напред в стратегията за прецизно управление на земите на New Holland. Той бележи преминаването от традиционни земеделски практики към селско стопанство 4.0., където Precision and Interconnected Farming помага на фермерите да планират всички операции предварително, да управляват в реално време поведението и производителността на всяка машина и да постигнат максимална прецизност и ефективност.

PLM Intelligence от следващо поколение е нова електронна архитектура, която ще бъде възприета във цялото оборудване от следващо поколение на New Holland, така че клиентите ще намерят същата логика при превключване на машини и лесен достъп до данни, за да свършат работата по-ефективно. Това е част от стратегията на New Holland за интегриране на цифрови технологии за предоставяне на интелигентно и свързано земеделие, с лесни за използване решения, които правят земеделието по-устойчиво и продуктивно. Те включват традиционните приложения за прецизно земеделие, насочени към улесняване на живота на оператора, като същевременно оптимизират добива и вложените разходи; решения, базирани на свързаност и наблюдение, насочени към подобряване на производителността на машината; и базирани на облак решения, базирани на анализ на данни и планиране за улесняване на решенията за управление на фермата.

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG