Редакция на обява Добави обява

Компактните трактори Captain с двигатели Mitsubishi Stage V - достъпното решение за малки стопанства! (ВИДЕО)

11.03.2024 г.
2305
Компактни, здрави, мощни и на най-атрактивни за българския пазар цени - това са новите трактори Captain, оборудвани с двигатели на японския производител Mitsubishi

На вниманието на българските земеделски производители са два модела с двигатели Stage V, с мощност 27 к.с. и два цветови варианта за избор - модерното матово зелено, както и тъмна версия с черен гланц.

Задвижването е 4х4, като тракторите имат и блокаж на диференциала за работа в трудни терени. Управлението е изключително приятно и леко благодарение на хидравликата на волана. 
Навесната система е оборудвана с 2 хидравлични клапана и електрически извод, а контролът на прикачния инвентар е с новата ADC хидравлична система, която позволява автоматичен контрол на дълбочината на работа.

Трансмисията е механична с 3 предавки в 3 диапазона, осигурявайки общо 9 предни и 3 задни скорости, достатъчни за всякакъв тип агротехнически задачи в стопанствата. Транспортната скорост е до 28 км.ч, като отзад има заготовка за теглич. Гумите са от висок клас - BKT AgriMax. Спирачките са в маслена баня, а за удобство на оператора педалите са с гумено покритие. 

Налице са предни и задни LED светлини, удобна поставка за смартфон, както и сгъваем рол-бар, който позволява работа в тесни пространства и защитава оператора по време на работа.

Новите трактори Captain, с двигатели Mitsubishi имат също електроника Bosch, a обслужването на двигателя и всички важни компоненти е лесно и опростено.

За повече информация, лизинг и цени се обръщайте към Капитан Тракторс България на телефон: 0889 88 66 88

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG