Редакция на обява Добави обява

Kubota инвестира 55 млн.евро в нов развоен център за трактори

19.11.2018 г.
12548
В рамките на продължаващия растеж на Kubota в Европа, японската корпорация обяви, че ще инвестира 55 млн. евро в нов център за научноизследователска и развойна дейност в Европа. Новият обект ще бъде разположен във Франция, също както вече функциониращият нов завод за трактори и ще бъде напълно действащ през 2020 г.

Kubota Corporation продължава да прави значителни инвестиции в разширяването си с новия развоен център за инженеринг за европейските пазари на селскостопански трактори и база за изследователските дейности на Kubota специално за тракторите в Европа.
Създавайки най-добър в класа научноизследователски и развоен център в Европа, внедрявайки съвременни инструменти за инженеринг и валидиране, Kubota ще разработи най-съвременна технология за новите си модели, за да отговори на специфичните изисквания на европейските земеделски производители, запазвайки "ДНК"-то на групата: надеждност, най-добри разходи за собственост.

Като част от процеса на глобализация на Kubota, корпорацията възнамерява да стимулира разработването на продукти в съответствие с желанието към специфичните нужди на всеки пазар, съобразно със земеделските производства във всяка държава. Новият център играе жизненоважна роля в този процес, така че Kubota ще продължи да развива селскостопанска техника, която е проектирана да работи ефективно и ефективно за местните култури, полеви условия и работни процеси.

Kubota, която вече присъства в над 110 страни по света, има за цел да продължи да расте в международен план и тази последна инвестиция ще ускори това разширяване и растеж. Тъй като Kubota Holding Europe BV стартира през 2017 г., компанията засили своята корпоративна идентичност в Европа, като служителите синхронизират процесите и процедурите, така че да има последователен подход към работата на всички бизнес единици и да предоставя най-добрите услуги и продукти за нейната мрежа от дилъри, както и за крайните потребители.

Продажбите на трактори на Kubota продължават да растат в Европа през 2017 г., а продуктите й са получили престижни отличия и награди в Европа, включително наградата FIMA TECHNICAL NOVELTY за автономния трактор Agri Robo и наградата TRACTOR DE ESPAÑA в категорията "Специализиран трактор" M5101 - тесен модел с Advance Cab.

Припомняме, че преди 3 години Kubota придоби големият европейски производител на почвообработваща техника, торачки, сеялки и балопреси - Kverneland, с което създаде собствен бранд в прикачния инвентар - инвестиционен ход, който гарантира отлично пазарна позициониране на трактори с готова техническа комплектация от прикачен инвентар.
 
© текст: Agrosalon.BG
 

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG