Редакция на обява Добави обява

Kubota откри нов европейски център за резервни части

26.09.2022 г.
1384
Новият логистичен център за резервни части на японската корпорация KUBOTA беше официално открит във френския град Тионвил. 

Новият европейски център за части на Kubota е построен като склад за резервни части. С инвестиция от 15 милиона евро и обща площ от 20 000 m2, новият център ще доставя части за Kubota на дилъри и дистрибутори не само в европейските страни, но и в други региони като САЩ и Япония. В новия център ще работят 90 души и се очаква допълнително да се засили присъствието на компанията в Европа.

По време на церемонията по откриването г-н Пиер Куни, кмет на Тионвил, изрази своята благодарност за инвестицията на Kubota в града и разкри надеждите си за по-нататъшното развитие на бизнеса на Kubota в Европа.

Откриването на новия EUPC ще предостави нови и вълнуващи бизнес възможности за Kubota през следващите години. По думите на г-н Уатанабе, директор и старши изпълнителен директор на Kubota Corporation „Kubota има глобална стратегия за резервни части за изграждане на дистрибуторски център, който да покрива всеки от ключовите региони. Те са в Япония, Европа и Северна Америка. Центърът за дистрибуция на хъба ще има ключовата роля да съхранява голямо разнообразие и достатъчен обем от части, за да осигури най-добрата наличност на продукта в индустрията. Смятаме, че Тионвил е най-доброто място за навременна доставка на резервни части на нашите клиенти поради положението му в центъра на европейския пазар.“
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG