Редакция на обява Добави обява

Kubota построи новия си европейски развоен център за трактори и агротехника

02.04.2021 г.
2644
Kubota построи новия си европейски развоен център за трактори и агротехника. Инвестицията е в размер на над 55 млн. евро.

Центърът за научни изследвания и развитие в Европа е част от усилията за глобализиране на новите разработки и технологични решения от страна на японската корпорация. С новия научно-изследователски център Kubota ще ускори местното развитието на нови модели селскостопански трактори с цел да увеличи присъствието си както на европейския, така и на световния селскостопански пазар.

Новият обект е разположен във Франция, на юг от функциониращият европейски завод за трактори Kubota.

Създавайки най-добър в класа научноизследователски и развоен център в Европа, внедрявайки съвременни инструменти за инженеринг и валидиране, Kubota ще разработи най-съвременна технология за новите си модели, за да отговори на специфичните изисквания на европейските земеделски производители, запазвайки "ДНК"-то на групата: надеждност, най-добри разходи за собственост.

Като част от процеса на глобализация на Kubota, корпорацията възнамерява да стимулира разработването на продукти в съответствие с желанието към специфичните нужди на всеки пазар, съобразно със земеделските производства във всяка държава. Новият център играе жизненоважна роля в този процес, така че Kubota ще продължи да развива селскостопанска техника, която е проектирана да работи ефективно и ефективно за местните култури, полеви условия и работни процеси.

Kubota, която вече присъства в над 110 страни по света, има за цел да продължи да расте в международен план и тази последна инвестиция ще ускори това разширяване и растеж. Тъй като Kubota Holding Europe BV стартира през 2017 г., компанията засили своята корпоративна идентичност в Европа, като служителите синхронизират процесите и процедурите, така че да има последователен подход към работата на всички бизнес единици и да предоставя най-добрите услуги и продукти за нейната мрежа от дилъри, както и за крайните потребители.

Припомняме, че преди 4 години Kubota придоби големият европейски производител на почвообработваща техника, торачки, сеялки и балопреси - Kverneland, с което създаде собствен бранд в прикачния инвентар - инвестиционен ход, който гарантира отлично пазарна позициониране на трактори с готова техническа комплектация от прикачен инвентар.

Повече информация за японските трактори Kubota можете да получите от официалния вносител за България - КББГ ЕООД , както и на тел: 02 8281302
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG