Редакция на обява Добави обява

Kubota представи първата си прикачна пръскачка XTS3

14.06.2019 г.
12066
Kubota представи първата си прикачна пръскачка XTS3, произведена в Европа. Серията XTS3 е проектирана с фокус върху къси, ниски и компактни размери, особено подходящи за малки и средни смесени ферми.

Модерният за потребителя дизайн в комбинация с лесна за разбиране електроника води до максимален комфорт на оператора и ефективност в пръскането на земеделските култури.
Kubota XTS3 се предлага с капацитет на резервоара от 2600 и 3200 литра в комбинация с два различни вида пръскащи стрели: HSA (21 - 24m) и HSS стрела (18 - 30m). Серията прикачни пръскачки Kubota XTS3 е съвместима със стандарт ISOBUS 11783, което означава лесно включване и пускане с Kubota K-Monitor или Kubota K-Monitor PRO или друг сертифициран от AEF терминал.
Предимствата при прикачната пръскачка Kubota XTS3 :
  • Оптимизиране на пръскането и удобството на оператора
  • Всичко на правилното място: с различните решения на iXclean системата за почистване
  • XTS предлага лесен достъп: до клапанния панел, химическия индуктор, шкаф за съхранение, резервоар за чиста вода и филтърна помпа
  • Лесно прикачване, лесно следване: с нисък център на тежестта и компактен дизайн
  • възможност за оборудване с алуминиеви пръскащи стрели
 
Японската корпорация Kubota, която е сред лидерите в производството на трактори, увеличава своята експанзия в Европа, след като построи нов завод за трактори в Дюнкерк, Франция, а впоследствие придоби дългогодишният производител на почвообработваща техника, сеялки и пръскачки Kverneland Group.
 

 
© 2019 Агросалон.БГ - Agrosalon.BG - Безплатни обяви за трактори и агротехника
 

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG