Редакция на обява Добави обява

Kubota се утвърди в ТОП 3 най-продавани марки трактори в България

22.01.2021 г.
16126
Японските трактори Kubota се класираха за поредна година сред 3-те най-продавани марки трактори в България. С пазарен дял от 10% от общия обем на продажбите на нови трактори през 2020-а година, престижния японски бранд зае достойното трето място.

Успехът в продажбите на нови трактори Kubota се дължи на високото японско качество на машините, които стават все по-популярни сред фермерите, а също така и на добрата работа на дилърите на Кубота България (КББГ ЕООД).

Сред най-търсените модели са тракторите Kubota от серията M5, която включва два модела с мощност 95 и 113 к.с. Все по-предпочитани сред фермерите са и новите трактори от серията на Kubota - MGX IV, която включва модели с мощност от 104 до 143к.с.

Регионите с най-много продажби на нови трактори Kubota през 2020-а са Пазарджик, Стара Загора, Враца и Варна. 

Важни фактори за успеха в реализираните продажби на Kubota у нас са 5 годишната пълна гаранция на тракторите без допълнително заплащане, трите безплатни обслужвания, както и изгодните финансови условия, които се предоставят на земеделските производители от страна на Кубота България.

За повече информация за новите модели трактори Kubota, предназначени за всички сектори в селското стопанство - зърнопроизводство, овощарство, зеленчукопроизводство, лозарство и животновъдство, можете да се свържете с официалния представител на японската марка - Кубота България:

02 / 8281302 ; 088 628 8984 ; kubota@kubota-bg.com ; https://kubota-bg.com/ 


Оферти в Агросалон БГ за нови трактори Kubota

Статистиката за продажби на нови трактори, можете да видите във файла по-долу:

ПРОДАЖБИ НА НОВИ ТРАКТОРИ В БЪЛГАРИЯ - 2020 16.67 kB (xlsx) свали

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG