Редакция на обява Добави обява

Kubota сключи партньорство с производителя на челни товарачи MX

21.09.2021 г.
2266
Японският производител на трактори Kubota сключи партньорство с френския производител на челни товарачи MX, която ще предостави своите челни товарачи за тракторите от серията Kubota M.

Основана през 1951 г., MX в момента е най-големият производител на товарачи за трактори във Франция и вторият по големина в Европа. Днес компанията разчита на силна мрежа от дилъри, вносители и търговски дъщерни дружества във Великобритания и Германия, които разпространяват пълната си продуктова гама в 64 страни по света. Челните товарачи MX ще бъдат монтирани заводски на тракторите M4003 и M5002 на Kubota.

Като се има предвид доказаният технически опит на MX и наследството на Kubota като водещ производител на селскостопанска и строителна техника, това споразумение за партньорство ще бъде изключително полезно и за двете страни. Сътрудничеството ще спомогне за насърчаване на взаимодействието между отделите за научноизследователска и развойна дейност на двете компании, като същевременно ще увеличи значително продажбите, като предостави цялостно решение, което комбинира трактор, челен товарач и приспособления.

Фредерик Мартин, президент на MX, заяви: „Двете думи, които обобщават философията на нашата компания, са иновации и сътрудничество. Това партньорство с Kubota ще помогне за продължаването на прилагането на тези две концепции, тъй като това е основата на всяко успешно споразумение ”.

Мел МакГлинчи, вицепрезидент по маркетинг на тракторния бизнес на Kubota в Европа, коментира:

„Благодарение на това партньорство с MX, Kubota вече може да предложи на европейските фермери още по-цялостно решение за техните нужди. Kubota има удоволствието да работи с MX, докато продължаваме да разширяваме присъствието си в Европа ”.

Тъй като товарачите MX са перфектно приспособими към всички изисквания на Kubota, както вече беше видяно в предишни сътрудничества, Kubota и MX планират да пуснат две нови решения за предни товарачи за моделите M4003 и M5002 по-късно тази година.

Тези нови модели ще включват иновативната система M-e-Pilot S System®, новаторска технология за управление на товарача, която включва функции като: заключване и отключване на машината, активиране и деактивиране на амортисьорите и непрекъсната трета функция, която позволява постоянен поток на хидравликата, без да е необходимо да държите бутона натиснат.

Първите трактори Kubota M6002 и M7003, оборудвани с челни товарачи MX, вече са доставени на клиентите. Това ново споразумение за Европа ще обхваща следните трактори от серията Kubota M; M7003, M6002, MGX-IV, M5002 и M4003.

© Агросалон БГ
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG