Редакция на обява Добави обява

Къде трябва да гледаме при избор на телескопичен товарач? (ВИДЕО)

21.01.2019 г.
15232
Всяка покупка на нова или употребявана селскостопанска техника е инвестиция, която е добре да бъде направена внимателно, точно и оправдано. Сред земеделските машини, с които се работи - телескопичните товарачи заемат една от главните роли в зърнопроизводствените стопанства - за товаро-разтоварни дейности на зърно, както и спомагателни дейности; а в животновъдните ферми - за агротехнически операции с бали слама, сено, силаж, както и за почистване.

Някои от телескопичните товарачи се използват активно и за транспортиране на ремаркета с товари в стопанствата и по пътната мрежа.

В поредицата от видео клипове, които Агросалон.БГ представя в тип риалити формат, този път ще ви запознаем с основните правила и ключови неща, на които трябва да наблегнете при избор на телескопичен товарач.

Избрахме марката JCB, от която разглеждаме общо 3 модела нови телескопични товарачи - един, който е много добре ценово достъпен, един за работа в животновъдни ферми и един високо-професионален телескопичен товарач за работа в стопанства, където се отглежда зърно, имаш способността да извършва всякакви тежки товарни и подемни дейности.

За повече информация относно телескопичните товарачи JCB - можете да се свържете с официалния вносител на цялата селскостопанска гама - фирма Оптиком:
042 600 156 ; 0700 20 205
www.opticom-bg.com

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG