Редакция на обява Добави обява

Късата база на Case IH Puma - отлична маневреност и повече удобства за оператора

15.11.2022 г.
2592
Вече е доказано през годините, че тракторите CASE IH от серията Puma са превъзходни във всяко отношение - здравина, производителност, комфорт, обслужване. Но какво знаете за новата къса версия на тракторите Puma?
 
Късата база на Case IH Puma (SWB - Short Wheel Base)  включва 3 модела двигатели с мощност 150, 165 и 175 к.с. Всички са оборудвани с новите 6 цилиндрови двигатели Stage V с обем 6.7 литра, които използват патентованата технология за третиране на отработените газове – HI-eSCR2, която няма нужда от скъпи DPF филтри. Капацитетът на резервоара за AdBlue e 48 литра, а резервоарът за гориво е 330 литра, които гарантират дълги работни дни без нужда от презареждане.
 
Трактора Puma SWB е с възможност за избор между 3 различни трансмисии: CVX, Semi Powershift и Full Powershift, но флагманът Puma 175 се предлага единствено с безстепенната CVX скоростна кутия.


 
Важно нововъведение за удобство на оператора е, че тракторите от тази серия са оборудвани с електро-хидравлично управление на задвижването 4х4, както и с електро-хидравличен блокаж на диференциала.
 
Друга специфика на късата версия Puma е, че тракторът може да бъде поръчан със заводско оборудване от 2-а или 3-а категория на навесната система с капацитет на повдигащите рамене от 8 257 кг. Избор за фермерите има и по отношение на мощността на хидравличната система на навеса, която може да е с помпа с капацитет от 110 до 150 л./мин в зависимост от модела. Изводите на хидравличните клапани могат да бъдат 4 или 5 броя, електрически или механични.


 
Важна новост при Case IH Puma е автоматичният мек старт на работата на ВОМ, който предлага работни скорости от 540/540E/1000 об./мин. Работата на ВОМ-а и повдигащите рамене може да се управлява и с бързи бутони, разположени на калника на трактора. Късата версия на Puma има също така като стандарт електро-хидравлично задвижване на ВОМ-а, което се задвижва директно от коляновия вал на трактора. Предната навесна система на тази компактна серия универсални трактори е с капацитет от 3568 кг.
 
Опция към новата къса база на Case IH Puma е активно окачване на предния мост, която осигурява изключителен комфорт при работни и транспортни дейности.
 
Тракторът може да бъде оборудван с 20 LED светлини, които осигуряват отлична видимост при работа в тъмните часове на денонощието. Тракторите Puma SWB имат просторни кабини с обем от 5.45 кв.м. Друго предимство са тонираните стъкла от всички страни, които осигуряват отлична видимост във всички посоки. Опционално тракторът може да бъде оборудван с панорамен люк, особено, когато е предвидена работа с челен товарач.
 
Всички оперативни данни за работата на трактора, както и GPS се показват и управляват от цветния мултифункционален дисплей Case IH AFS PRO 700. В допълнение, тракторите от серията Puma могат да бъдат поръчани от завода с новата функционалност AccuTurn за автоматизиран завой в края на откоса. Комфортът в кабината включва опционална кожена седалка с двустранно странично извъртане, контрол на облегалката и подгряване.


 
Повече информация, технически спецификации и цени за тракторите Case IH Puma, можете да получите от Тайтън Машинъри България - официален вносител:
 
София 1839
Бул. Ботевградско шосе № 455
GPS: 42.709219, 23.432722
Тел: 02 971 35 25 или на кратък номер *4040
E-mail: office@titanmachinery.bg 
https://titanmachiney.bg 
 

Свързани статии

Тракторите Case IH Puma - по-достъпни от всякога с безлихвен лизинг за 3 години
Тайтън Машинъри България стартира пролетна кампания за тракторите Case IH от серията Puma. До края на месец Май 2020 г., земеделските производители могат да се възползват от възможността да имат един от най-емблематичните трактори на пазара по отношение на здравина, качество и производителност.
23.04.2020 г.
3264
Видео ревю
CASE IH Puma - еталонът при мултифункционалните трактори (ВИДЕО)
Качество - без компромис. Това са тракторите от серията CASE IH Puma - еталон за мултифункционалност. Тези трактори съчетават здравина, мощност и нови технологии, което ги прави предпочитан избор за хиляди стопанства в България и цяла Европа.
25.04.2019 г.
11706
Case IH Puma - Универсалният трактор за всяко стопанство! (ВИДЕО)
Тракторите Case IH от серия Puma се превърнаха в олицетворение на комплексни машини за земеделското производство, които са икономични, комфортни и високотехнологични. Това признание тракторите Puma категорично получават и от българските земеделци, в чиито стопанства тези машини работят.  
02.10.2020 г.
2436
Case IH обнови серията трактори Puma с нови двигатели и повече екстри за комфорт на оператора
Case IH внася множество актуализации и нови удобства на своите трактори от серията Puma за моделната 2022-a година. Подобренията при изключително популярната серия универсални трактори идват паралелно с новостите в по-компактните серии Maxxum и Luxxum.
01.07.2022 г.
2741
CASE IH представи висок клас технологии и свързаност при новите трактори и комбайни (ВИДЕО)
CASE IH затвърди своето лидерство в модерните технологии при тракторите и комбайните, представяйки по време на Агритехника 2019 в Германия, редица топ-технологии, които сочат бъдещето на аграрната индустрия.
17.12.2019 г.
3683
CASE IH пуска на пазара нов AFS 700 PLUS дисплей за трактори PUMA 150 – 175 И MAXXUM
Puma, Maxxum Multicontroller и CVXDrive моделите получават нов дисплей с / 12"екран, висока разделителна способност, AEF ISOBUS - сертифициран / по-бърз хардуер, с по-голям вътрешен обем памет / за моделите от 2023 година
03.11.2022 г.
2248
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG