Редакция на обява Добави обява

Landini 7-160 е машина на месеца на специална цена от Оптиком

07.04.2020 г.
2611
През април кампанията „Машина на месеца“ на Оптиком е за трактор Landini 7-160 с мощност 165 к.с. Той ще може да бъде закупен на специална цена и възможност за  удължена 5-годишна заводска гаранция. 

“Земята не чака и фермерите повече от всякога имат нужда от качествена техника, която да пести разходи и време. Затова и ние като партньор на българския земеделец даваме тази възможност на фермерите да оборудват стопанствата си с нов трактор за техните нужди на специална цена и условия за покупка” - заяви инж. Димитър Петров, търговски директор във фирма Оптиком.
 
Защо да изберете Landini 7-160, символ на традиция и ефективност?

Тракторите от Серия 7 са проектирани за изключителен комфорт, производителност и ефективност. Гамата е създадена да отговори и на най-взискателните клиенти, позволявайки на оператора да изпълнява и най-трудните земеделски операции с лекота.
 
6-цилиндров двигател FPT NEF и  ZF ROBO-SIX Auto Powershift трансмисия

 

Шест цилиндровия двигатели FPT осигурява мощност от 165 конски сили. Той отговаря на стандарта за вредни емисии Stage4/Tier4 Final, използвайки системата за селективно каталитична редукция (SCR), комбинирана с дизелов окислителен катализатор (DOC) и постига нормите без да се налага да използва филтър за твърди частици (NO DPF).
Новият FPT двигател, задвижващ Серия 7 е усъвършенстван, за да предложи на фермерите опростеност и функционалност, без да прави компромиси с производителността, надеждността, издържливостта и най-вече икономичността!


Кабина с еластично окачване и джойстик за управление на всички функции на полетоИзцяло нова концепция на кабината, проектирана с отварящи се назад врати, осигуряваща максимална видимост във всички посоки, давайки на оператора пълна гледка, без да е нужно да сменя позицията си. Кабината е херметически затворена под налягане за поддържане на чистотата в нея, без прах. Високо-ефективна звукоизолационната система поддържа нивото на шума в кабината едва 70 dB за максимален комфорт на работа.

Мощна навесна система и хидравлика с електронен контрол Проектирана да бъде високо капацитивна, хидравличната система е изградена от високо-качествени компоненти и доставя на оператора пълен набор от функционалности. Хидравличната система е тип „затворен център“ с аксиално-бутална помпа. Това означава, че помпата винаги доставя необходимото количество дебит и никога няма загуби на празен ход. Помпата осигурява максимален дебит от 123 л/мин до навесната система и допълнителните разпределители.

Задният навес е електронно управляем и е с товароподемност от 9300 кг. Тракторът може да бъде оборудван с преден навес с товароподемност до 3500 кг и преден ВОМ.

Важно техническо предимство при Landini 7-160 е полу-раменното шаси, което се комбинира с по-дългата колесна база, за да осигури по-голяма стабилност при работа с тежък прикачен инвентар.
 5 Години Заводска Гаранция

Земеделските производители, които се възползват от кампанията, ще имат възможност да закупят и по-дълга заводска гаранция - до 5 години.За специална ценова оферта може да направите запитване на имейл: opticom@opticom-bg.com или на телефон 0700 70 705.

Още технически данни и спецификация на трактора може да намерите тук: 

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG