Редакция на обява Добави обява

Landini REX 4-120 GT взе награда за Специализиран трактор на годината - 2024 (ВИДЕО)

04.01.2024 г.
670
Новият овощарски трактор Landini REX 4-120 GT бе сред основните акценти от италианския производител Landini по време на изложението Агритехника, което се проведе в Хановер, Германия. Тракторът е специално разработен за работа в овощни градини с широки междуредия, а също така и за полеви дейности. 

Специализираният трактор е сред финалистите в наградите “Трактор на годината 2024”, като съчетава редица иновации и технически решения в полза на земеделците. Оборудван е с 4 цилиндров Common Rail двигател Stage V с мощност 102 к.с. Скоростната кутия на представеният по време на Агритехника модел е най-новата разработка на Landini - Roboshift Dynamic, с 48 предни, 16 задни предавки и електро-хидравличен реверс.

Друго ключово предимство при финалиста в надпреварата Трактор на годината 2024, е новата мултифункционална конзола и възможността за преместване на работния модул на оператора заедно със седалката настрани в дясно с 16 градуса, с цел по-добра видимост и управление на прикачния инвентар.

Тракторът е оборудван и с функция Stop&Go, подобно на автомобилите, което спестява разходи за гориво. Опционално може да се добави и системата Dynamic с ADS функция за електронно управление на волана и предния мост, която с помощта на сензори осигурява отлична стабилност при работа в стръмни и наклонени терени.

Тракторите Landini Rex 4 се предлагат също така и в специализирани варианти за лозарство, както и със скосена кабина за работа в овощни градини с тесни междуредия. 

Повече информация за новите модели трактори Landini можете да получите от Оптиком - официален вносител на марката за България.

opticom@opticom-bg.com     
0 700 70 705 
https://opticom-bg.com
 

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG