Редакция на обява Добави обява

Landini REXperience събира лозари на полеви тестове в Катуница и лозята на Миролио

03.10.2019 г.
100695
Световният тур REXperience (REXпреживяване) на Landini започна в България на своята първа локация - в красивите лозя на Винарска изба “Седем поколения” край село Мечка, Русенско.

Събитието събра на едно място земеделци и професионалисти в лозарството, които заедно с екипа на Оптиком, тестваха възможностите в реална работна среда на новия трактор Landini REX 4 -  модел 2019. Landini Rex 4, който бе обявен за най-добър специализиран трактор и спечели наградата за иновации на EIMA за новата ADS система за управление, се предлага в 5 специализирани лозарски модела V и GT модификации с кабина.

По време на събитието стопаните имаха възможност за тест-драйв на специализираните лозаро-овощарски трактори Landini. Именно това е идеята на REXperience - да създаде едно специално преживяване за земеделските стопани, които предпочитат да обмислят решение за нов трактор след като го тестват в работа в реални условия.

Димитър Петров, търговски директор в Оптиком заяви:

“За нас е изключително важно да покажем специализираната техника за обработка на лозя и овошки на терен. Лозарите и овощарите имат възможност да тестват машините, да изискват демонстриране на определена технология на обработка на живо. Това ще им даде възможност да направят своя най-добър избор за оборудване на стопанства си с модерна специализирана техника. Днес лозарите се убедиха, че тракторът Landini Rex4 дава максимална производителност, маневреност и лекота на работа.”

Изключително представяне в лозовите масиви край село Мечка показа и верижният трактор Landini Trekker 4. Благодарение на голямата си теглителна сила и отлично сцепление по стръмни терени, тракторът впечатли земеделците с перфектната си работа в екстремни условия. Новият дизайн, който придава по-агресивна визия на модела бе оценен от посетителите. Приключението REXperience продължава със следващите локации:
  • 03.10. 2019 г. - Черешови градини, ЕТ Титан-Ангел Кънев, село Зафирово, Силистренско
  • 08.10.2019 г. - Винарска изба “Едоардо Миролио”, село Еленово, Сливенско
  • 10.10.2019 г. - Плодови градини, “Куминяно Фрут”, село Катуница, Пловдивско

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
към всички новини
към всички новини
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG