Редакция на обява Добави обява

Landini REXperience събира лозари на полеви тестове в Катуница и лозята на Миролио

03.10.2019 г.
101854
Световният тур REXperience (REXпреживяване) на Landini започна в България на своята първа локация - в красивите лозя на Винарска изба “Седем поколения” край село Мечка, Русенско.

Събитието събра на едно място земеделци и професионалисти в лозарството, които заедно с екипа на Оптиком, тестваха възможностите в реална работна среда на новия трактор Landini REX 4 -  модел 2019. Landini Rex 4, който бе обявен за най-добър специализиран трактор и спечели наградата за иновации на EIMA за новата ADS система за управление, се предлага в 5 специализирани лозарски модела V и GT модификации с кабина.

По време на събитието стопаните имаха възможност за тест-драйв на специализираните лозаро-овощарски трактори Landini. Именно това е идеята на REXperience - да създаде едно специално преживяване за земеделските стопани, които предпочитат да обмислят решение за нов трактор след като го тестват в работа в реални условия.

Димитър Петров, търговски директор в Оптиком заяви:

“За нас е изключително важно да покажем специализираната техника за обработка на лозя и овошки на терен. Лозарите и овощарите имат възможност да тестват машините, да изискват демонстриране на определена технология на обработка на живо. Това ще им даде възможност да направят своя най-добър избор за оборудване на стопанства си с модерна специализирана техника. Днес лозарите се убедиха, че тракторът Landini Rex4 дава максимална производителност, маневреност и лекота на работа.”

Изключително представяне в лозовите масиви край село Мечка показа и верижният трактор Landini Trekker 4. Благодарение на голямата си теглителна сила и отлично сцепление по стръмни терени, тракторът впечатли земеделците с перфектната си работа в екстремни условия. Новият дизайн, който придава по-агресивна визия на модела бе оценен от посетителите. Приключението REXperience продължава със следващите локации:
  • 03.10. 2019 г. - Черешови градини, ЕТ Титан-Ангел Кънев, село Зафирово, Силистренско
  • 08.10.2019 г. - Винарска изба “Едоардо Миролио”, село Еленово, Сливенско
  • 10.10.2019 г. - Плодови градини, “Куминяно Фрут”, село Катуница, Пловдивско

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG