Редакция на обява Добави обява

Landini показа нови серии трактори за лозарство и овощарство (ВИДЕО)

06.01.2020 г.
3189
Италианския производител на трактори Landini показа по време на Агритехника в Германия, своите нови серии трактори за овощарство. лозарство и зеленчукопроизводство, както и универсални трактори за работа в земеделските стопанства и животновъдните ферми.

Специален акцент бе новия лозарски трактор Landini REX 4-120 GT, който освен подобрен дизайн, вече е оборудван с нов двигател с обем 2,9 литра, който е много евтин и лесен за поддръжка, тъй като няма скъпи DPF филтри и AdBlue. Моделите са в мощностния диапазон от 70 до 112 к.с.


Новата серия трактори Landini REX се предлага в 3 серии с различна ширина, съответно S, V и GT. Специално за най-тесните редове в лозовите масиви е предназначена серията S. Серията V е за овощни градини, а серията GT е за широкоредови овощни градини, а също и за универсални задачи при работата на полето. Тракторът е достатъчно широк и тежък за да се справи с всякакви агротехнически задачи в полето. Опционално може да се оборудва и с предна навесна система.

Едно от най-важните неща за тракторите Landini GT е новата трансмисия от най-висок клас: T - Tronic, която има 48 предавки. Трансмисията има електрохидравличен реверс и Creeper, който е подходящ за спшециализиран инвентар със своята пълзяща скорост от 200 метра / час.


Съществено предимство и удобство е новия равен под при серията REX, който осигурява отличен комфорт за дълга работа. Кабината на трактора също е отлично изолирана, като може да бъде поръчана и с карбонов филтър от клас 4 за перфектна защита при интензивни пръскания.

По време на Агритеъхника бе показан и универсалният трактор LANDINI серия 5, който е един мултифункционален помагач в земеделските стопанства и животновъдните ферми. Моделът 5-100 е оборудван с двигател с обем 3.6 литра, като мощностите при серията са 99, 107 и 115 к.с.
 

Повече информация за тракторите Landini можете да получите от официалния вносител на марката за България - ОПТИКОМ : 042 600 792; 0887 648 912

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG