Редакция на обява Добави обява

Landini прави световна премиера на 3 нови серии трактори

28.01.2020 г.
2357
Landini прави световна премиера на 3 нови серии трактори. За първи път пред земеделци и агроиндустрията ще бъдат показани нови модели в рамките на изложението FierraAgricola, което започва утре във Верона, Италия.

По време на Фиера Агрикола ще бъдат представени следните нови трактори Landini:
  • Landini 7-а серия с Robo-Six,  Stage V
  • Landini REX GT, S и GB версии, както и REX3 F с нископрофилни кабини
  • Landini 5-а серия с версия с висок клиренс

Серия Landini 7 Robo-Six

Това е световна премиера за Landini с новият двигател с мощност 225 к.с. , Stage V 7-230 Robo-Six. Агрегатът е 6,7-литров с 24-клапана и използва DOC и SCR (селективна каталитична редукция) системи за обработка на отработените газове. 

Тракторът включва чисто нов и по-атрактивен стил на предния капак и 12 нови LED работни светлини на покрива, които към стандартните 8 броя, осигуряват 360 ° видимост.

Landini 7-230 Robo-Six разполага с всички удобства, производителност и технологични иновации, които правят трактора много удобен за употреба и ефективен. Основните му силни страни остават високото качество на използваните материали, вниманието към детайлите и просторната и тиха кабина. Новост е също електрически подпомаганото накланящо се движение на волана чрез превключвател и лоста за регулиране на височината.

Серията има цветен дигитален монитор - DSM (12-инчов сензорен дисплей), който включва нови менюта за конфигуриране на функциите на трактора.

Версията Dynamic е оборудвана със затворена централна хидравлична система със затворен център CCLS 123 l / min (опция 160 l / min), максимум 8 електрохидравлични клапана и 3-посочен клапан за отклоняване.

12-инчовият сензорен монитор DSM може да управлява задна / предна камера.

Точността на шофиране е подобрена от опциите за спътниково ориентиране, предоставяни от Topcon Agriculture. Към готовите устройства за управление също е монтирана системата Eazysteer, която намалява броя на завъртанията на волана от заключване до заключване, което го прави по-бърз за оператора. Удобството на оператора се оптимизира и от механичното окачване на кабината, или от електрохидравличната полуактивна система против затихване с променливи настройки за комфорт при движение.

Спирачната система на двигателя гарантира ефективност в транспортния режим, в допълнение към дроселната клапа, която позволява на оператора да намали оборотите на двигателя, като задейства спирачката на двигателя заедно със задните спирачки.

Системата Stop & Action позволява на оператора да извършва плавно управление на трактора. Системата APS (Auto Powershift) също добавя комфорт при шофиране, като гарантира оптимален и автоматичен обхват и превключване на предавките благодарение на съответствието на скоростта и контрола на натоварването.

Landini Fleet Management при новата серия трактори Landini 7 пък е система, проектирана да измерва ефективността на машината по отношение на разхода на гориво, гарантира високото технологично ниво на работното време на трактора и напомняния за обслужване, като цялата информация е интегрирана в онлайн портал, който позволява на управителите на автопарка във фермата да увеличат максимално използването и да наблюдават работните разходи.


Повече информация за новите модели трактори Landini + видео ревю очаквайте скоро - първо в Агросалон.БГ.

© 2020 АГРОСАЛОН БГ

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG