Редакция на обява Добави обява

Lemken представи новата прикачна пръскачка ORION с проактивно окачване

09.03.2020 г.
2381
Lemken представи новата прикачна пръскачка ORION, която се предлага с обем на резервоара от 4000, 5000, 5500 и 6000 литра.

Здравата и същевременно лека алуминиевата стрела покрива работна ширина от 24 до 39 метра. В зависимост от работния захват, стрелата се сгъвка хидравлично два или три пъти, за да покрие изискванията за транспортно положение.

Пръскачщата стрела при LEMKEN Orion се балансира от аксиално въртящо се колело в средната част. Иновативната система AdaptiveBalancingControl (ABC) от LEMKEN се фокусира под точката на въртене, като осигурява добра позиция на стрелата. Опционалното проактивно насочване на стрелата означава, че отделните рамена на стрелата се настройват директно и автоматично към промените в реколтата или неравностите. 

Мощен хидравличен инжектор вътре в резервоара гарантира, че спреят се предлага в оптимална концентрация дори след дълъг период на неактивност. Благодарение на електронния индикатор за ниво на запълване водачът може да следи съдържанието на контейнера по всяко време.

Тегличът в долния теглич винаги е пружинен и гарантира плавно поведение при шофиране. Автоматичната спирачка, зависима от натоварването, дозира спирачната сила и повишава безопасността при шофиране. В зависимост от обема на контейнера, Orion е оборудван с телескопична ос или фланцова ос, с която могат да бъдат реализирани различни габаритни коловози. Предлага се също механично или пневматично окачване на осите, както и кормилна кутия с напълно автоматично проследяване. С максимална ширина 2,55 метра дори тесните местни проходи не представляват проблем.

Повече информация за новите пръскачки LEMKEN, можете да получите от УНИВЕРСАЛ -НВГ - Долна Оряховица.


 
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG