Редакция на обява Добави обява

Lemken пусна нов мултифункционален дисплей за контрол на прикачния инвентар

03.04.2024 г.
863
В последните новини от агротехнологичния сектор, компанията Lemken прави пробив, като обяви пускането на своя софтуер iQblue Weeder, който позволява интеграция на управлението на всички елементи на прикачен инвентар, включително камерата, в един терминал чрез интерфейса CCI.

Досега, за да управляват прикачен инвентар с камери и навигационно устройство и контрол на секции, фермерите трябваше да използват два различни терминала в кабината на трактора. Единият терминал управляваше повдигането на инвентара чрез контрол на секциите, докато другият се грижеше за обработката на образа от камерата и настройките на инвентара.

iQblue Weeder на Lemken революционизира този процес, като събира цялото управление, включително образа от камерата и повдигането на елементите, в един централизиран терминал CCI 800 или 1200, съвместим със системата Isobus. Тази система фиксира позицията на инвентара и скоростта на трактора, като дава възможност за прецизно регулиране на настройките на инвентара директно през джойстика на CCI или трактора.

Освен това системата е подготвена за бъдещо използване на високоскоростен Isobus и внедрява стандартния интерфейс ISO 17215 чрез Ethernet за трансмисия на обогатени видео изображения от камерата със съответната информация.

Тази иновация представлява значителна стъпка напред в улесняването и оптимизирането на селскостопанската работа, като предлага на фермерите по-интуитивно и интегрирано решение за управление на прикачен инвентар.

© Агросалон.БГ
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG