Редакция на обява Добави обява

Малките стопанства с нова възможност за закупуване на комбайн по финансова програма от Оптиком

26.03.2019 г.
12163
Малките и средни стопанства вече имат нова възможност да се оборудват с нов комбайн по специално разработена финансова програма от фирма Оптиком.
Това става възможно чрез съвместното партньорство на компанията с руския производител на комбайни Rostselmash, като предоставя на стопанствата субсидия под формата на 0% лихва при финансиране и не се изисква първоначална вноска.Димитър Петров, Търговски директор в Оптиком сподели по повод на стартиращата програма:
За нас беше изключително важно да предложим точно в този момент възможност на фамилните и средни стопанства за покупка на нова и високопроизводителна техника. Така искаме да подпомогнем именно онези земеделски производители, които са гръбнакът на земеделието и които се стремят към прогресивно развитие на стопанствата си. Всички знаем какви рискове крие покупката на комбайн втора употреба и допълнителните разходи за сервизиране преди сезона, които съпътстват този тип техника понякога са непредвидими. За предпочитане е вместо това да имаш възможност да прибереш реколтата с нов комбайн, който е оборудван с модерни и продуктивни технологии.
Кое прави комбайните Nova по-доброто решение?Зърнокомбайнът Rostselmash NOVA е от компактния клас, който гарантира висока производителност. NOVA е машина, създадена за прибиране на зърно на неголеми площи със сложен релеф и нестандартни контури.  Лек, бърз и маневрен, комбайнът е универсален и се агрегатира с разширен набор хедери за бяла жътва, бобови и окопни култури.
NOVA е комбайн с класическа система на вършитба, с плавна и икономична работа, осигурена от нестандартния вършачен барабан с диаметър 600 мм, снабден с уникален контрабарабан с обхват 154 градуса.


 
  • Мощен и икономичен двигател:
Комбайнът е оборудван с високонадеждния двигател Cummins QSB 4.5 с мощност от 175 к.с. при 2200 об./мин и запас от въртящ момент до 20%. Двигателят е с турбокомпресор с променлива геометрия (VTG), което в комбинация с електронната система за управление на горивото дава прецизен контрол на цикловото количество. Това осигурява минимален разход на гориво при всяко натоварване на двигателя. Интервалът на обслужване на двигателя е на 500 м.ч.
  • Наклонена камера с перфектна видимост:
Верижно-планков транспортьор осигурява плавното и бързо подаване на зърнено-стебления материал. В задния край е разположен камъко-уловител за предпазване на вършачния механизъм.
  • Уникална вършачно-сепарираща система
Класическа едно-барабанна система с ускорен битер - простота и надеждност в едно. Уникалността на системата се състои в големия диаметър на барабана 600 мм и големия работен ъгъл на контра-барабана 154 градуса. Равносметката е 0,93 кв.м. работна площ или 95% от сепарацията на зърното.
  • Сламотръс с висока производителност
Сламотръс с 4 клавиша и с 5 високи каскади, което в комбинация със специално подбраната амплитуда на тръскане осигурява максимална сепарация на зърното от сламата.
Оптиком ООД отваря гореща линия за консултации относно финансовата програма и въпроси свързани с комбайн NOVA на телефон 0887 648 912.  Повече информация може да получите и на сайта на компанията: www.opticom-bg.com  и в търговските представителства в страната.
 

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG