Редакция на обява Добави обява

Manitou разработи електрически телескопичен товарач MLT 625 E

11.12.2023 г.
1019
Manitou разработи нов електрически телескопичен товарач MLT 625e, който се базира на дизеловия MLT 625, известен глобално като един от най-продаваните модели на Manitou.

Новата червена машина има същите характеристики като своя дизелов аналог, включително максимален капацитет от 2,5 тона и 2 тона повдигане на височина 6 метра, при компактни размери - височина под 2 метра и ширина 1,82 метра. MLT 625e разполага с режим 'boost', който позволява бързо достигане на максимална скорост или ускорява хидравличната система при голямо натоварване.

Под капака, Manitou е инсталирал литиева батерия с вградено зарядно устройство от 9 kW, което осигурява пълно зареждане за три часа с включване към 380 V мрежа, и повече време ако се използва домашен контакт (което също е възможно). Автономията на машината е 4 часа в стандартен режим, която може да се увеличи с система за регенерация, активираща се при забавяне на телескопичния товарач.

Относно кабината, MLT 625e е оборудван с екрана Harmony, наличен в серията MLT NewAg, както и с джойстик Switch and Move за подобряване на работния комфорт. В кабината е интегриран и сензор за присъствие, който активира паркинг спирачката, когато водачът не е зад волана.
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG