Редакция на обява Добави обява

Машина за бране на череши решава проблема със сезонните работници (ВИДЕО)

17.06.2019 г.
5957
Уникална по рода си машина за бране на череши решава проблема със сезонните работници в овощарството. Вече за втори път в България, фирма СД Драганови внася от САЩ и сглобява специализиран комбайн за череши, които работи изключително бързо. 

Комбайнът за череши решава два основни проблема в овощарството - набирането на сезонни работници и най- вече - скоростта на прибиране на реколтата от плодове.

Машината е предназначена за бързо и качествена работа в големи овощни градини, основно работещи за нуждите на препрабователната промишленост в агросектора.

Комбайнът за череши е съставен от два управляеми мобилни модула, като се задвижва с хидростатична трансмисия с автоматичен реверс, съобщава специализираният сайт за трактори и земеделска техника - Агросалон.БГ.

Едно дърво с череши се обира за средно между 5 и 7 секунди. Това спестява изключително ценно време и разходи за работници в овощните градини.

При пристигането си машината бе сглобена и окомплектована в рамките на 2 денонощия от специализираният сервизен екип на СД Драганови, след което веднага бе пусната в работен режим в няколко стотин декара градини с череши близо до Пловдив:
 
ВИЖТЕ ВИДЕО:

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG