Редакция на обява Добави обява

McCormick показа новите модели трактори X6, X7 и X8 (ВИДЕО)

22.01.2024 г.
1141
© снимки и видео: Агросалон.БГ

По време на специализираното изложение за селскостопанска техника - Агритехника 2023, което се проведе традиционно в Хановер, Германия, McCormick получи престижната награда “Трактор на годината - 2024” за своя модел X 5.  Отличието е в категория “Универсален трактор” и идва заедно с премиерата на новата роботизирана трансмисия P3-Drive (с 48+16 предавки), която ще се използва в производството през следващите години.

Това, което прави McCormick X5 уникален по отношение на конкуренцията е, че гарантира високо ниво на комфорт на оператора благодарение на активното окачване на кабината, изключителното удобство за управление на всички функции, гарантирано от джойстика SmartPilot, както и иновативното кормилно управление Advanced Driving System+ , което придава автомобилно усещане на оператора.

На щанда на McCormick бяха показани и новите модели X6 и X7, които са оборудвани с новата кабина Clever cab, която има електрохидравлично окачване и нова аудио система със сензорен екран, съвместима с Apple Car Play и Android Аuto. За удобство на оператора е налице нова седалка с обдухване, както и въртяща се облегалка за глава.

При новия McCormick X6 вече са налице двигатели Stage V и нова трансмисия P6, която е с 6 Powershift предавки в 4 диапазона, осигуряващи 24/24 (24 към 24) стандартни степени или 40/40 (40 към 40)  роботизирани скорости.

Друга новост показана сред тракторите McCormick на Агритехника е възможността за поръчка на модели с панорамен покрив, който осигурява отлична видимост, особено при работа с новия мултифункционален джойстик SmartPilot Plus.

Повече информация за новите модели трактори McCormick можете да получите от Оптиком - официален вносител на марката за България.
opticom@opticom-bg.com    
0 700 70 705 
https://opticom-bg.com  
 

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG