Редакция на обява Добави обява

Метановият трактор на New Holland с поредна награда за 2019

07.01.2019 г.
3399
Концептуалният метанов трактор на New Holland получи поредна награда, този път за иновация в дизайна. Наградата се връчва от международно жури, което е подбрало най-добрите решения в дизайна сред хиляди предложения от различни индустриални отрасли в глобален мащаб.

Концептуалният метанов трактор на New Holland е част от авангардната концепция на CNH Industrial за автономно енергийно захранване чрез използване на затворен кръг на използване на енергините източници, включително и използване на енергия от отпадъци.

В концептуалния трактор на метан дизайнерският екип на CNH Industrial преосмисля стайлинга на трактора с напълно интегриран подход на проектиране, при който капакът на двигателя, предните и задните калници и резервоарът за гориво създават преливащ се и стилен вид. Напълно остъклената кабина осигурява 360-градусова видимост с 20% увеличение на остъклението в сравнение при кабината на стандартен трактор. Плавният стъклен купол с напълно интегриран сателитен приемник за прецизно земеделие осигурява изцяло панорамен дизайн. Вътрешността на кабината предлага работна среда, която не е претрупана от уреди за опериране, а всички важни елементи за управление са върху вградената конзола за ръката на тракториста с допълнителни параметри на контролни функции, изписващи се на вградения пред погледа на тракториста дисплей.

вижте цялата статия в Агросалон.БГ

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG